Kredi kartı borç takibinin iptali vs söz konusu mu?
Merhabalar..
Öğrenciyim kredi kartı borcum vardı 380 tl Şehirdışında okuyorum. Bundan 4 ay öncesi . İşbankası avukata vermiş ödemediğim için.Avukat aradı. Evdekilerden kredi kartı için para almıştım ama başka yerde kullandım. Şu ana kadarda ödeyemedim. eve haciz falan gelmedi arayan soranda olmadı. sizce ne durumdayım? ne yapmalıyım?
Cevap: Kredi kartı borç takibinin iptali vs söz konusu mu?
Avukatın adresini bulup git durumunu izah et aylık ödeyebileceğin taksitlere böldür derim borç artarak katlanır yoksa.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Avukatın adresini bulup git durumunu izah et aylık ödeyebileceğin taksitlere böldür derim borç artarak katlanır yoksa.
4 ay geçti üzerinden arayap soranın olmaması normal mi? Avukatın numarasını nerden öğrenebilirm
Normaldir ne zaman arayıp soracakları ne işlem yapacakları belli olmaz. Avukatın bilgilerini bankadan öğrenebilirsiniz.
Israrla '4 ay oldu ses çıkmadı' yaklaşımın ve yazdıklarından ''borcun kaynama ihtimali var mı?'' yı soruyorsan bu mümkün değil.Banka 1 kuruşluk alacağının bile peşine düşer.Zaman banka için çok sorun değil zira faiziyle alacak zaten.Bankayala irtibat kurup çalıştıkları avukata ulaşmak bence de akıllıca bir yol olur.