Cevap: Çok acil yardımlarınızı bekliyorum "Ev Haczi" ile ilgili.
Konuda uzman olmadığımı öncelikle belirteyim yanlış yönlendirmekte istemem sadece yaşadığım durumla ilgili ufak bir kaç bilgi geçicem.
İcra durumunu yaşamamakla birlikte benzer bir durum içinde kalıp araştırma yaptım.Kanunda yaşamı sürdürmek için gerekli eşyalar haricindeki eşyaları haczedilebiliyor. Bu yaşamı sürdürmek için gerekli kısmının yorumunu ise icara memuru karar veriyor. Açılmış olan örnek davaların emsal teşkil ettiğini düşünürsek televizyonu ve bilgisayarı haczedilen bir şahsın itirazında bu eşyaların yaşam sürdürme gerekliliği içinde bulunmadığı belirtilerek iade talebi reddedilmiş.Yani durum icra memuru elinde. Bu arada belirtmeden geçemiycem Görüştüğüm avukat sizinde dediğiniz gibi tehdit ve hakaret ederek diyalog kurdu benimle ve evimin perdesine kadar alacağını belirtti bu bende bu kadar öz güven nereden geliyor sorusunu sormama neden oldu, konumu itibariyle yüksek mercide uzman bir kişiyle yaptığım konuşmada bana bazı ismi ünlü olan diyeyim Alışveriş merkezlerinin avukatlarının bu şekilde tehdit ederek aşağılayarak konuşma hakkını icra memurlarıyla işbirliği içinde olduklarından yaptıklarını söyledi ve ekledi "diyorsa alır".