Dükkan deposunun açılır pencersini binadan imza toplayarak oy çokluğu ile kapı yaptım açıldığı kısım binanın bahçesine çıkıyor. yapmam gereken herhangi bir yasal işlem varmı acaba_? yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Printable View
Dükkan deposunun açılır pencersini binadan imza toplayarak oy çokluğu ile kapı yaptım açıldığı kısım binanın bahçesine çıkıyor. yapmam gereken herhangi bir yasal işlem varmı acaba_? yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Bu tür kararlar imza toplayarak değil Kat malikleri kurulunda alınır. Karar defterine yazılı olması gerekir ve 4/5 oy gerekir. İlk olağan kmk kurulunda önerge verip karar defterine işletin.
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Cahilliğimi affedin kmk kurulu derken apartman toplantısı demek istediniz dimi._?
tamamdır çok çok teşekkür ederim zaten kat maliklerinin imzasıyla yapmıştım ama karar defterine işletilmemişti. hemen görüşeyim ev sahipleriyle. Bugün zabıta geldi oraya kapı yapmışsın orayı kapat dedi resmini çeker imara veririz bi dünya ceza yersin dedi orasını anlamadım_? :(
Yönetici ile görüşün kurulu o toplar.
Evet yaptğınız iş Kat malikleri kanununa uygun olsa dahi
İdare yönünden belediyeden izinlerini almanız gekekir.
Zabıta durup dururken gelmez mutlaka birisi şikayette bulunmuştur.
en iyisi geri kapatayım bari :( ya da belediyeye bi gideyim bakalım neler yapmam gerekiyor.
bugün belediyede çalışan bi kaç kişi buldum ama net cevap veren olmadı belediyede nereye müracaat etmem lazım_?