selam ilk önce teşekkur ederım böyle bi sitede yardımcı oldugunuz için . biz bi işmerkezinde işyerimiz var ve kiracıyız iş merkezindekı en buyuk metre kare lık işyerine sahıbiz sorunum şu yönetim özel bi yönetim şirketine verilmiş ve yönetim istediği gibi aidat topluyor . asıl sorunum bınanın ısınması fankoil ile yapılıyor ama ben hiç kullanmıyorum bunu ölçen saat var ama okumaya gelmıyolar okumuyolar saatın yerı okunmaya musaıt degıl dıyorlar ve metrekare cinsinden alıyolar ayrıca kırtasiye gideri işçi gideri su gideri çevre gideri temızlık gideri bi çok gideri metrekareye bölüyolar . yan işyeriyle benım kapı önünündeki alanım aynı boyda aynı metrede ama iç alan benım daha yuksek metre karede temızlık görevlısı sadece kapı önünü temızlıyor ama temızlık gıderı metre kareye bölüyolar bunun gibi bi çok şey var bununla ilgili neler yapabılırız. çok yuksek aidatlar ödetiyolar aradakı fark çok yuksek önemlısı ısınma sorunu ısınma normalde kullandıgın kadar ödemen gerekmıyormu ? yardımcı olursanız sevnırım