Penceremin Dibindeki İSKİ Rögarı
inşaattan bahçekatı bir ev aldık evinde hemen yanında beton bir yokuş var 2pencere beton seviyesinin altında, açık olan pencerenin hemen dibinde ise rögar var
1-bu rögarın yerini veya seviyesini değiştirmek için iskiye başvursam işlem yaparlar mı?
2-bu beton yokuşu kendim kırdırıp pencelerin önünü açabilir miyim? (bu beton inşaat firması tarafından atılmış,ilgili bölge apartman sınırları içinde,yani tola ait değil)
Cevap: Penceremin Dibindeki İSKİ Rögarı
İSKİ'ye dilekçe ile müracaat ederek rögara çözüm buldurabilirsiniz. Ancak evinizin imar durumu öyleyse o yokuşa yapabilecek bir şey yok görünüyor.
Not: Logar mı deniyor, rögar mı bilemedim...
Belediyenin yapacağı işleri belediyeye sormalısınız. Kamunun kullandığı tesisler özel mülklerin içinde olmamalı, Beton yokuştan kastınız nedir? Ne işe yarıyor? yapılma amacı nedir?
Kendi Arsanız içinde düzenleme yapabilirsiniz.
Bağlı olduğunuz belediyenin internet sitesinden şikayet ve isteklerinizi bildirir bir yazı yazın. gelip ilgilenirler. İlgilenmezler ise tekrar tekrar yazın,
Toplam 1 dosya bulunuyor
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Belediyenin yapacağı işleri belediyeye sormalısınız. Kamunun kullandığı tesisler özel mülklerin içinde olmamalı, Beton yokuştan kastınız nedir? Ne işe yarıyor? yapılma amacı nedir?
Kendi Arsanız içinde düzenleme yapabilirsiniz.
Bağlı olduğunuz belediyenin internet sitesinden şikayet ve isteklerinizi bildirir bir yazı yazın. gelip ilgilenirler. İlgilenmezler ise tekrar tekrar yazın,
şöyle ufak bir modelleme yaptım, yuvarlak olan rögar kapağı binanın alanı içinde.
onun yerini değiştirmem ve beton yokuş altında kalan pencerelerin önünü açmam yasal mıdır,belediye imar mı buna karar verir?
http://upload.hizliresim.com/upload.php