Facebook hesabının çalınması ve duvara yazılan yazı
3 - 4 sene kadar önce bir arkadaşımın facebook hesabının şifresini değiştirdim ve şaka maksatlı olarak bu hesabın sahibi evli olduğu halde başka kadınlarla konuştuğu için hesap tarafımızdan ele geçirilmiştir yazdım. olayı resmen kan davasına dönüştürdü. dünde karakoldan aradılar gel ifade ver dediler. bu konuda ne yapmam lazım. gidip olanları dümdüz anlatacağım ama olayı gerçekleştirdikten bir sene kadar sonra eşimle kavga ettiğimiz için hakim hem ona hem bana hapis cezası verdi, paraya çevirdi, ikimizinde sicili temiz olduğu için denetimli serbestliğe çevirdi. şimdi bu denetimli serbetliğim eğerki buradan ceza gelmesi durumunda yanar mı? denetimli serbestlik hakaret ve tehditten ötürü gelmişti, bu hesap hırsızlığı ve yazdığım yazılar ne hakaret içeriyor nede tehdit. sanırım iftira olarak sayılıyormuş. ben bu durumda herhangi bir ceza yer miyim yersem denetimli serbestlik de üstüne binip iki misli bir ceza ödeme durumum olur mu?
şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Facebook hesabının çalınması ve duvara yazılan yazı
Arkadaşlar dün karakolda ifademi aldılar. Savcılıktan gelen yazıda teyze oğlum şikayetçi değilim, uzlaşmak istemiyorum demiş. Ben bunu anlamadım. Açıklayabilecek birisi var mı acaba?