4 aylık bebeğimle kocam terketti
Merhaba 22.06.2012 tarihinde severek evlendik 4 aylık bir oglum var eşim 1500 kişil rus otelinde fotograf dukkanı var son 1 aydır bana karşı cok soguktu ve 20 gundurde evi terkettı boşanmak istiyor hergun baska alemlerde geziyor hiçbir gelirim yok 4 aylık bebek ev kira psikolojim berbat ve hiçbir yol gosterenım yok nasıl bir yol izlemeliyım ne yapabilriim :(
Cevap: 4 aylık bebeğimle kocam terketti
Mahkemeye gidip tedbir nafakası için müracaat edin ya da önce baroya gidip adli yardım talebinde bulunun.
Bu durumda boşanma konusunda kararlı iseniz;
-Boşanma davası ve bu boşanma davası ile beraber;
-Kendiniz ve çocuğunuz için nafaka
-Maddi manevi tazminat
talep edebilirsiniz.
Boşanmak istemiyorsunuz kendiniz ve çocuğunuz için nafaka davası açabilirsiniz.
Bir avukattan profesyonel destek almanız lehinize olur.
Alıntı:
Av.Mehmet KILIÇ rumuzlu üyeden alıntı
Bu durumda boşanma konusunda kararlı iseniz;
-Boşanma davası ve bu boşanma davası ile beraber;
-Kendiniz ve çocuğunuz için nafaka
-Maddi manevi tazminat
talep edebilirsiniz.
Boşanmak istemiyorsunuz kendiniz ve çocuğunuz için nafaka davası açabilirsiniz.
Bir avukattan profesyonel destek almanız lehinize olur.
Şuan avukat tutabilecek güçte değilim bebeğime mama alamıyorum çok küçük çalışamıyorum alanyada yaşıyorum ben burada baro varmı bılmıyorum
Alıntı:
banudemir rumuzlu üyeden alıntı
Şuan avukat tutabilecek güçte değilim bebeğime mama alamıyorum çok küçük çalışamıyorum alanyada yaşıyorum ben burada baro varmı bılmıyorum
Baroya başvurursanız size ücretsiz adli yardımda bulunurlar.
Bir haber;
Antalya Barosu Alanya temsilciğine Avukat Osman Doğan seçildi.
Adliyede avukatlar odasına girin herhangi bir avukata durumunuzu izah ederseniz sizi baroya yönlendireceklerdir. Ayrıca kaymakamlığa başvurup sosyal yardımlaşma fonundan yardımda alabilirsiniz bana sorarsanız öncelikle mülki amire başvuruda bulunup bebeğinizin ihtiyaçlarını karşılayın büyük ihtimal baroya ulaşmanız konusunda da insaniyet namına yardımcı olacaklardır.