İnternet üzerinden satış yapılan bir sitede Anten demek hakaret sayılmaktamıdır?
İnternet üzerinden satış yapılan bir sitede Anten demek hakaret sayılmaktamıdır?
Cevap: İnternet üzerinden satış yapılan bir sitede Anten demek hakaret sayılmaktamıdır?
Antene anten demek suç sayılmaz.
Cevap: İnternet üzerinden satış yapılan bir sitede Anten demek hakaret sayılmaktamıdır?
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Antene anten demek suç sayılmaz.
Siz anten görevi gördünüz ve ben internet üzerinden bu ürüne ulaştım.İnsanı başka bir kelime ile tasvir etmek üzerinden gidildiğinde rahatsız edici amaç ile söylendiği kanaatindeyim.Bu sebeple ceza kanunu neder?
Alıntı:
nirap rumuzlu üyeden alıntı
Siz anten görevi gördünüz ve ben internet üzerinden bu ürüne ulaştım.İnsanı başka bir kelime ile tasvir etmek üzerinden gidildiğinde rahatsız edici amaç ile söylendiği kanaatindeyim.Bu sebeple ceza kanunu neder?
Avukat değilim ama ben burada hakaret görmüyorum. Her bir eşyaya benzetmek hakeret sayılmaz diye düşünüyorum. Eşşek herif hakeret sayılabilir ama aslan gibi adam derseniz hakaret sayılmaz.
Burada anten sizi araclığınızla anlamında kullanılmış. Argo olduğunu düşünmüyorum.