Servise verdiğim cihazım kayıp ,ne yapmalı ?
Piranha marka navigasyon cihazım arızalandı ve servise gönderdim. Sonrasında tamir edip göndermişler fakat biz evde olmadığımız için kargo firması cihazımı tekrar Piranha'ya göndermiş.İşte olay bundan sonra başlıyor. Tam bir ay oldu ve cihaz halen gelmedi. Piranha'nın müşteri hizmetlerini arıyorum telefonda abartısız minimum 25 dakika bekliyorum ve müşteri hizmetlerine bağlanıyorum ilgilenip döneceklerini söylüyorlar ama ne arayan ne soran var. Hatta son birkaç gündür telefonda yarım saat bekliyorum ve sıra tam bana gelecekken hattan düşürüyorlar . Saatlerce bekleyip tam sıra bana gelecekten hattan düşürmelerinin sayısını hatırlamıyorum. En sonunda Piranha'nın yerine gittim orada da " sistem şu anda yok ürününüzün nerede olduğuna bakamıyoruz " deyip başlarından savdılar resmen . Şu an hiç kimseyle muhatap olamıyorum,hiç kimse ilgilenmiyor. Lütfen bana bu konuda yardımcı olun .Hukuki olarak ne yapabilirm bu konuda ? Tüketici mahkemesine başvurmam mı gerekiyor?
Hatta şöyle bir durum varki bu konuda şikayetçi olan tek ben değilim:
http://www.sikayetvar.com/firma/detay/piranha
Verdiğim adreste bu firmadan ,bu firmanın umursamazlığından şikayetçi olan onlarca kişi olduğunu göreceksiniz. Lütfen bu konuda hukuki olarak ne yapabilirim bana yardımcı olmanızı rica ediyorum . Bu firmanın ticaret yapmasına tahammül edemiyorum çünkü. Böyle bir kesinlikle firma ticaret yapamamalı!
Cevap: Servise verdiğim cihazım kayıp ,ne yapmalı ?
Konu ile tüm belgeleri toplayıp İKAMET ETTİĞİNİZ ilçenin kaymakamlığına gidin. Orada "İlçe tüketici hakem heyeti" ni sorun. Size yardımcı olacaklardır.