Kız Kaçırma Cezaları Nelerdir ?
Merhaba , Iyi Forumlar .
Forumda uzun süre bir araştırma yaptım ama kendi sorunuma göre bir cevab bulamadım bulduysamda anladım diyebiliriz .
Benim sorum şu sevgilimle 2.5 senedir çıkıyoruz ailesi beni istemiyor kızı annesi ve abisi dövüyor evden çıkma yasağı koyuyorlar telefon falan hiç bir şekilde görüşemiyoruz . Okuldan alıcaklardı son anda vazgeçirdim sevdiğimden ayrılarak .
Şimdi kız bana kaçmak istiyor bende kaçırmak istiyorum ne onun ailesi ne benim ailem yanımızda sadece 2'miziz . Sevgilim 98 Doğumlu Haziranda doğum günü oldu .
Kızı kaçırdım diyelim başka şehire gittik falan filen yakalandık . Kız ben kendi rızamla kaçtım derse ailesini değilde beni seçerse . bana bir ceza uygulanır mı kızı alırlar mı ?
Cevablarınızı Hukuki olarak madde ..... falan diye değilde 5 yıl yatarsın birşey olmaz falan gibi yanıtlarsanız sevinirim :)
Cevablarınız için teşekkür eder . hayırlı günler dilerim .
Cevap: Kız Kaçırma Cezaları Nelerdir ?
Alıntı:
iCmy rumuzlu üyeden alıntı
Cevablarınızı Hukuki olarak madde ..... falan diye değilde 5 yıl yatarsın birşey olmaz falan gibi yanıtlarsanız sevinirim :)
Hukuki olarak cevap istemediğin için varsa aramızda kaçıran tecrübelerini paylaşsın okuyalım biz de :)
Barış bey hukuki olarak istiyorum ama madde bilmem kaç yazıp maddeyi yazıyorsunuz anlamıyorum :)
O yüzden bizim dilimizden yardım ederseniz çok minnettar kalırım .
15 YAŞINDA KENDİ RIZASI İLE KAÇAN DİYE BİR ŞEY YOK hukuki olarak dolayısıyla sen bu işten vazgeç senin yaşın kaç onu yazmamışsın
ikincisi işleyeceğin suç hakkında yorum yapacak birilerini bu sitede bulman zor
İsmail Bey kendi yaşım 18 kaçırmaktan vazgeçmem sadece cezasını araştırıyorum . Yardımcı olan olur .
Kaçmak ve kaçırmak farklı kavramlardır unutma; ben bu kadar yardım edebilirim ama sana tavsiyem kızın şiddet gördüğüne dair ihbarda bulun :)
Tavsiyeniz için teşekkür ederim :)