Cevap: Evrak Eksikliği Yapıldı
Hakem Heyetinden tam olarak ne talep etmiştiniz de red kararı çıktı?
T.C.
KARTAL KAYMAKAMLIĞI
Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Başkanlığı
HP Compaq Ürün - Seri Numarası : FV615EA - 2CE838BXD9 Dizüstü Bilgisayarımı Serviste Onarılması İçin Müşteri Hizmetlerine Kayıt Açtırarak Hp Servise Yolladım. Bilgisayarım Klavyesi Komple Kırık Şekilde Bana Teslim Edildi Hp Firmasıyla Konuşmalarımızın Sonucu Bllgisayarın Serviste Düşürülerek Kırıldığını ve Yapılması için Servise Tekrar Yollanmasını Söylediler. Ben Kabul Etmedim ve Yeni Bilgisayar Talep Ettim.
Hp Firmasından Melike Hanım Yurtdışı ile Görüşeceklerini ve Zamanın Uzun Süreceğini Mağdur Olmamanız Adına Bilgisayarı Onarılmasını Talep Ettiler ve Bende İşlerim Gereği Bilgisayar Onarılması için Gönderdim.
Aradan Uzun Süre Geçmesine Rağmen Onların Bana Dönüş Sağlamaması, Benim Onlarla İletişimimde Yurtdışından Red Cevabı Geldiğini Belirtiler. Konuşma Kayıtlarının da Her şey Mevcuttur. Kayıtlar Hp Firmasındadır. Tüm Servis Raporları , Garanti Belgesi ve Fatura Ektedir.
Şahsım Olarak Bilgisayarım Orjinalliğini ve Değer Kaybı Meydana Gelmiştir. 1.389.00 TL Olan Ürün Bedelinin İadesini Talep Ediyorum.
Red kararını gerekçesi ile birlikte yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
http://s1307.hizliresim.com/1c/b/q3knz.jpg .. karar burada avukt bey 2 yıl 1 ay neden başvurmamış demiş hp avukatı ayşe hanım 11/02/2011 Değiştirme Talebinde bulundum
04/02/2013 Red cevabı aldım ve mahkemeye gittim bu tarihleri hp avukatı bilmiyor hp bunları avukatla paylaşmak zorunda değiliz diyor.