Kira olarak, 3. şahıslara yapılan ödemeler
3. şahısa yapılan ödemelerin Kiraya sayılması konusunda görüş bildirebilirmisiniz.
Restaurant işletiyoruz...
mal sahibine kira ucreti olarak , mal sahibinin bankaya olan kredi borcuna ödeme yapıldı.
mal sahibi şimdi siz benim kiramı ödemediniz deyip tahliye istiyor.
Birde Kira ödeme şeklinin Değişmesi konusunda görüş Lütfen..
Cevap: Kira olarak, 3. şahıslara yapılan ödemeler
Ödemelerde kira diye belirttiniz mi?
Ödemeleri kimin yaptığı tam olarak belli mi? Evsahibiniz "O paraları ben ödedim" derse siz ödediğinizi ispatlayabiliyor musunuz?
Bir kısmında kira diye belirtildi... bir kısmında da belirtilmedi fakat kiranın uzerinde bi para ödendi karşı firmaya...
paralar bizim banka hesabından karşı firma banka hesabına gönderildi....
- - - Updated - - -
Her ne ad altında odenirse odensin, iki şirket arasında baska bir ticari iliski yoksa kiraya sayılır diye bir yazı bulabilirmiyim
Bir dilekçeyi geç vermek, bir işlemi yanlış yapmak gibi hatalara düşmemek için muhakkak ki bir avukat yardımına ihtiyacınız var; Çünkü burada tam olarak haklı olduğunuzu düşünüyorum ancak yapacağınız ufak bir hata sizi haksız duruma düşürebilir.
teşekkur edrim... ilginize... şuan hukuki surecteyiz bir kaçgun içinde bilirkişiden rapor bekliyoruz ve dava görulecek...
bana
her ne ad altında odenirse odensin iki şirket arasında baska bir ticari ilişki yoksa kiraya sayılır diye bir yazı gerekli...