Hukuki unsurların iflas edişi ve komplonun zafer kazanması
Merhaba arkadaşlar 2 kardeşin anlaşmalı olarak beni dollandırmalarıyla 2-3 yıldır süren mahkeme onlara zafer kazandırmıştır.
Olay ; 2009 yılında aldığım bir tarlanın hisseli olması nedeniyle diğer hisse sahipleriyle yani satıcının kardeşleriyle görüştükten ve onların bir sakınca yoktur demesiyle aldım bir müddet geçtikten sonra sorun olmadığını söyleyenlerden birinin ön alım davası açtı ve açtıktan sonra kazandı bütün davaları.edindiğim bilgiler doğrultusunda satıcı ile bana davayı açan kardeşler komplo kurmuş durumda yüksek meblağ ödediğim tarlayı hukuki yollarda 10 bin liraya benden geri aldılar mahkeme masrafları ve pskolojik sorunlarda cabası.
bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim değerli fikirlerini/düşüncelerinizi bekliyorum.(bütün yollar açıktır)
Cevap: Hukuki unsurların iflas edişi ve komplonun zafer kazanması
çok kötü bir durumdayım senın yerinde olsam şunu yapardım diyeniniz yok mu ?
Parayı verdiğiniz şahsa rücu edebilirsiniz.
Sayın avukat rücu edeceğim adamın sadece canı ortada satın aldığım A şahsın mal varlığı erimiş yada ödediğim bedeli karşılayamacak durumda beni mahkeme verip kazanan B şahsın mal varlığı var.B şahsına nasıl müdahale edebilirim benim açımdan hiçbir hukuki sorun çıkmasın diye?bütün seçenekler masada.
Ayrıca cevabın için teşekkürler.
Hayhat bu bağlamda başlık nasıl da kulak tırmalayıcı sesiyle pis pis gülüyor bize.
kulaklarımızı tırmalamasının nedeni mikroplar,keşke insan hayatını böyle olumsuz etkileyen mikroplar olmasa ne kadar güzel olur değil mi? her gün bir köşede kötü bir haber insan okuyunca irkiliyor böyle bir gün insanın kapısını çalacağı ölsem de aklıma gelmezdi şuan uğraştığım şeye bak