--------------------------------------------------------------------------------
merhabalar sayın büyüklerim benim bir sorum olucak izninizle...
şimdi bir site var.. online olarak bayanları çalıştırıyor.. çalıştırıyor derken herhangi bir vergi vs. ödediği yok sanırım ! ve yaptığı iş doğru mu bilmiyorum.. reklam gibi olmasın da daha net olması açısından ................ sitesi bayanlara saatte 20 tl vererek çalıştırıyor.. nasıl çalıştırıyor dersenız bir üyelik sistemi yapmışlar.. bu siteye üye olup parayla süre (dakika) satın alıyorsunuz.. bu dakikaylada sitedeki bayan üyeleri özel odaya çağırıp istediğinizi yaptırıyorsunuz.. sistem bu şekilde çalışıyor.. böyle bir site yasal mı ? bunun prosedürü nedir? böyle birşey nasıl yapabiliyorlar? sitenin altında yazan bır yazıya dıkkat edersenız " her üyenin yaptıgı yazışmadan vs. kendi sorumludur diye e peki burda bu kazancı elde ederken kimse bunlara hesap sormuyor mu vergisi algısı yok dehşet para kazanıyorlar...
bilişim suçlarına bildirdim fakat geri dönüş alamadım.. bilmek için soruyorum böyle şeyler yasal ise boşa kürek çekmeyelim
şimdiden çok teşekkürler cevap veren vermeyen herkese...