kefaletten dolayı bankaya olan borcumuzu, ödedikten 2 ay sonra banka aradı ve dedi ki biz yeniden seni icraya vereceğiz..sebebi ise eşimin açmış olduğu bir davada banka davayı kaybetti ve vekalet ücreti harç vs 20 000 bin civarında bir tahsilatın oluştuğunu bu nedenle borcun ödenmesi sırasında leyhime kullandıkları faiz indirimlerini geri alıp kapattıkları dosyayı tekrardan icra yoluyla işleme alacaklarını söylediler...
oysa bana para ödendikten sonra şöyle bir yazı verdiler. o yazıyla beraber biz icrayı (maaş ve ev üzerindeki) filan kaldırdık... o yazıyı sizlere sunmak istiyorum...
Bankamız......şubesinden.....kullanmış olduğunuz kredi borcunuz takip hesabına aktarılmış olup, şahsınız hakkında yapılan idari/icrai takibine konu bankamız alacağı yapılan ödemeler ile tahsil ve tasfiye edilmiştir.
Bankamıza yapılan toplam ödemeye, var ise İcra Müdürlüğü nezdinde yapmanız gereken vergi, harç vb. yasal ödemeler dahil edilmemiştir.
.../.../2013 tarihi itibariyle kayıtlarımıza intikal etmeyen ancak bu tarihten sonra intikal edecek olan alacaklarımız ile ödenen tutarların iade alınmasına yönelik Borçlu tarafından dava açılması durumunda ortaya çıkabilecek, alacak, yargılama gideri, vekalet ücreti ile alacağın tahsiline dönük olarak masraf, faiz ve ferilerine ilişkin dava ve takip haklarımız ile saklı kalmak kaydıyla ve İcra Müdürlüğü nezdinde yapmanız gereken vergi, harç vb. yasal ödemeler hariç olmak üzere ....nolu kredi borcunuzun kapandığı hususunda,
Bilgilerinize arz ederim
........BANKASI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ0
.....BÖLGE TAKİP EKİBİ
İSİM,,,,SOYİSİM,,,, EKİP MÜDÜRÜ(ISLAK İMZA)
şimdi bu yazı doğrultusunda nasıl hareket etmemi öneriyorsunuz. borcun ödenmesi sırasında da herhangi bir şartname sözleşme vs imzalamadım yani şu olursa şu gibisinden beni yeniden icraya verebilirler mi... saygılar sunuyorum