Mahkeme kararına itiraz edicem
Öncelikle herkese merhabalar,
4ay önce esrar maddesi bulundurmaktan tutuklanıp ifadem alınmıştı. İfademde pişman olduğumu iletmiştim. Bugun mahkemeye cıktıgımda ne olduysa mahkeme sonucunda bagımlı olduumu ve tedaviye ve denetimli serbestlikte karar kılındı acaba yanlış birşey mi söyledim bu ilk defa basıma.
Acaba polis ifademi değiştirip yada mahkemede yanlış anlaşıldığımı söyleyip sadece denetimli serbestlik alma imkanım var mı? Yada ne yapmam gerekiyor?
Teşşekür ederim
Cevap: Mahkeme kararına itiraz edicem
Merhaba Onuronder,
Mahkeme kararının size tebliğinden 7 iş günü içerisinde itiraz etme hakkınız vardır.
Evet teşşekkür ederim tebliği beklicem bende ama bu kararı değiştirme gibii bir şansım var mı? Örneğin kendimi mahkemede yalnış ifade ettiğimi söyleyerek. Tedavi gibi bir durumumun olmadığını. Bu arada eklemek istediğim bir şey var mahkemede bir kere kullandığımı söylemiştim bu kadar ciddi bir şekilde sonuçlanıcağını düşünememiştim
Hukukçu değilim ama iyi bir avukat bulup karara itiraz edip yeniden savunmanızı hazırlayın ve yukarıda yazdığınız endişelerinizi dile getirin.
Tessekur ederim kriptex35, asıl amacım tedavi ve denetimli serbestlik yerine sadece denetimli serbestlik almak.
hukukçu olmasamda benim bildiğim kadarıyla esrar bulunduran kişi hertürlü tedavi kapsamına giriyor.Kan tahlili buda temiz olduğunun artık kullanmadığının kanıtı oluyor.