EŞİm benden boŞanmak İstİyor ama ben eŞİmden boŞanmak İstemİyorum
Merhabalar bundan İkİ ay once eŞİmle doner ekmek yuzunden tartistik ve ben bİr İkİtane vurdum ve sonra ben İŞe gİttİm ve kayinpederim aradi ve neden kavga ettİnİz dİye soru sormadan kufur etmeye ve beni tehdit ettİ polisle gelcem jandarmayla gelcem dovcem gİbİ laflar ettİ neyse gece kayinpederim gelince onlar iceri gİrİnce kapiyi kİtledİm ve ben ettİĞİ laflardan dolayi sinirimden polis caĞirdim ve karokala gittigimizde esm benden sikayetci olmadi ama darp raporu almis basit yaralama diye suan mahkemeye vermİŞ ama ben eŞİmİde Çocugumuda cok seviyorum bİlİyorum onunda beni sevdigini ama suan aİlesinin dedigi laflari dinliyo ve bana sart kosuyo ben İzmİrde oturuyorum annem babamla altli ustlu oturuyoruz ben herseyine tamam dedim ayri ev gorusmesini konusmasini istemedim birdaha boyle seyler yasamicaz diye sÖz verdim yeminler ettİm ama denİzlİye taŞinalim diye tutturdu ve israr ediyor bİlİyorum kİ kendİ karari olmadigindan adim gİbİ emİnİm
yanİ demek İstedİĞİm karimi ve cocougumu cok seviyorum pİŞmanim bosanmak İstemİyorum denİzlİde İŞ saham benim fazla yok denİzlİyede tasinmak istemiyorum İstanbul bursa manisa duzce İzmİt dİye teklif ettim ama illah denİzlİ dİyor baska bİrsey demİyor bu arada kendİ aİlesİde usakta oturuyor aralari bİr saat
ben bosanmak İstemİyorum karimi cocugu seviyorum deliler gibi pismanim bebeĞİmİn anasiz babasiz oksuz buyumesine piskolojisinin bozulmasini İstemİyorum
desem hakim bey yada hanim beni bosarmi
bİrde hakim bayan olursa ayni cinsini tutma gİbİ bİr sorun olursa hakim deĞİŞtİrme hakkim varmi
bu sorularima aydinlik getiriseniz sevinirim İyİ gÜnler
Cevap: EŞİm benden boŞanmak İstİyor ama ben eŞİmden boŞanmak İstemİyorum
Darp olayı eşinizin boşanma davası açması için yeterli bir neden. Hakim de insandır, samimiyetinize inanırsa boşayıp boşamama takdiri ondadır. Yargıçın kadın olması sonucu değiştirmez.
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
...... Yargıçın kadın olması sonucu değiştirmez.
Bu bir temennimi?
Benim kendi etrafımdan gördüğüme göre yargıcın cinsiyetiyle dava sonucu arasında çok bariz bir ilişki var.
Ayrıntılı yargı istatistikleri yayınlansa kim bilir neler neler göreceğiz. Ama işte Türk usulü 3. sınıf demokrasiyle demokrasiyle anca bu kadar.
Cinsiyet ayrımı demokrasilerde kabul edilmez bir unsurdur.
Darp olayı eşinizin boşanma davası açması için yeterli bir neden. Yargıçın kadın olması sonucu değiştirmez
yanı ben bosanmak ıstemıyorum esımle karımı sevıyorum bır anlık sınırle oldu olanlr am suan kararları kendı değil annesı verıyor kendısıne kalsa gelecek buna adım gıbı emınım hakım ılk celsede bosarmı
Darp boşanma sebebidir (karşılıklı kusur varsa ağır tahrik örtülü şiddet vs. bence kimse kendi tetiklediği bir olaydan yola çıkarak boşanma talep edemez) ceza hakiminin gerekçesine bakmak lazım
Hala aynı ikamette ortak yaşıyorsunuz sanırım. Eşiniz mahkemeye darp raporunu sunsa bile sizin bununla ilgili savunmanızı güzel yapmanmız ve gerçektende pişman olduğunuzu hakime hissettirerek takdirinin sizden yana olmasını sağlamalısınız. Bu sözlerinizde gerçekçi iseniz (pişmanlık konusunda) eşinizin başka ile yerleşme konusunda hakim öncelikle çocuğun yetişme imkan ve olanaklarına bakacaktır. Bunuda ebeveynlerin çalışması ve hangi ikamette olanakların daha iyi olduğu belirler...
Siz olanakların İzmir'de daha iyi olduğunu belgeliyebilirseniz , pişmalığınızıda hissettirerek ayrılmak istemediğinizi beyan ederseniz (temenni) büyük ihtimalle boşanma davası hakimin takdir hakkı ile red olacaktır.
Yalnız şiddet olayı tekrarlarsa hiçbir hakim ikincide pişmanlık sözlerinize inanmaz...