Çarpik aİle hukuku ve ulusal kanal
Gezi olaylarında Ulusal kanalı izliyordum direnişçilerden sözüm ona okumuş bir bey konuk kadın haklarından dem vurmaya başladı gezi eylemcilerinin başı açıklamasında kadın haklarına değindi yetmez ATATÜRK AİLENİN REİSİNİ ERKEK KABUL ETMİŞKEN kadınlara AKP döneminde hiç bir dönemde tanınmayan hak ve imtiyazlar tanındı hukuk altüst edildi katledildi ama ne hikmetse yetmemiş direnişçilere.............
Lafa geldi mi zinayı kaldıran iki ne? sorusu
Zinayı anayasa mahkemesi kaldırmadı mı?
ne istiyor direnişçiler başkasıyla düşüp kalkan eşlerimize nafaka dayatması yetmedi peç...çiliğinidemi yapalım?
Yok milletin camisiyle uğraşacanız baş örtüsünü kaldıracanız işiniz gücünüz din düşmanlığı müslüman düşmanlığı lafa gelincede sizden müslümanı olmaz biz aynı dinden mi bahsediyoruz.
temennim o dur ki Allah hak aranma adı altında yaptığınız haksızlıklardan pozitiflik adındaki rezilliğinizden ötürü direnişinizinde sizinde belasını versin.
Millet sizin bu rezilliklerinizden dolayı AKPyi birinci parti yaptı hala akıllanmadığınıza göre laf ile uslanmayanı etmeli..........
Cevap: Çarpik aİle hukuku ve ulusal kanal
Bu bir metottur yaptığınız kirli işleri karşıtınıza yansıtırsınız mesela ben de izledim belki prof belki başka bir şey ihtiyarca bir adam "bunlar apoyla kucaklaştı" dedi oysa o kanalın ve siyasetini desteklediği partinin şu an hapisteki sahibinin adını yazıp arama yapın apoyla muhabbetini görün ve düşünün hele taksimde kucaklaşmaları görün ve düşünün dediğim gibi bu bir metottur ne yapıyorlarsa ne yaptılarsa karşılarına onu atfederler ki temiz görünsünler yersen.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Bu bir metottur yaptığınız kirli işleri karşıtınıza yansıtırsınız mesela ben de izledim belki prof belki başka bir şey ihtiyarca bir adam "bunlar apoyla kucaklaştı" dedi oysa o kanalın ve siyasetini desteklediği partinin şu an hapisteki sahibinin adını yazıp arama yapın apoyla muhabbetini görün ve düşünün hele taksimde kucaklaşmaları görün ve düşünün dediğim gibi bu bir metottur ne yapıyorlarsa ne yaptılarsa karşılarına onu atfederler ki temiz görünsünler yersen.
Artık yeter. İçine s.çayım böyle demokrasinin çok gürültü çıkartanın demokrat olduğu bir dönemden geçiyoruz. Zaten 19 gündür GEZİNİN içine ederken eksik benim b.kum mu ki? Yeter artık yeter yahuu. Şu geziye bir meteor düşmez mi ki? Tanrım ne eylersen güzel eylersin amma yazık TUNGUSTEN ORMANLARINA.
Kilometrelerce orman kül... :(
Bize de bir mesaj göndersen ...
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
Gezi olaylarında Ulusal kanalı izliyordum direnişçilerden sözüm ona okumuş bir bey konuk kadın haklarından dem vurmaya başladı gezi eylemcilerinin başı açıklamasında kadın haklarına değindi yetmez ATATÜRK AİLENİN REİSİNİ ERKEK KABUL ETMİŞKEN kadınlara AKP döneminde hiç bir dönemde tanınmayan hak ve imtiyazlar tanındı hukuk altüst edildi katledildi ama ne hikmetse yetmemiş direnişçilere.............
Lafa geldi mi zinayı kaldıran iki ne? sorusu
Zinayı anayasa mahkemesi kaldırmadı mı?
ne istiyor direnişçiler başkasıyla düşüp kalkan eşlerimize nafaka dayatması yetmedi peç...çiliğinidemi yapalım?
Yok milletin camisiyle uğraşacanız baş örtüsünü kaldıracanız işiniz gücünüz din düşmanlığı müslüman düşmanlığı lafa gelincede sizden müslümanı olmaz biz aynı dinden mi bahsediyoruz.
temennim o dur ki Allah hak aranma adı altında yaptığınız haksızlıklardan pozitiflik adındaki rezilliğinizden ötürü direnişinizinde sizinde belasını versin.
Millet sizin bu rezilliklerinizden dolayı AKPyi birinci parti yaptı hala akıllanmadığınıza göre laf ile uslanmayanı etmeli..........
Alıntı:
Atilda09 rumuzlu üyeden alıntı
Artık yeter. İçine s.çayım böyle demokrasinin çok gürültü çıkartanın demokrat olduğu bir dönemden geçiyoruz. Zaten 19 gündür GEZİNİN içine ederken eksik benim b.kum mu ki? Yeter artık yeter yahuu. Şu geziye bir meteor düşmez mi ki? Tanrım ne eylersen güzel eylersin amma yazık TUNGUSTEN ORMANLARINA.
Kilometrelerce orman kül... :(
Bize de bir mesaj göndersen ...
Lafı ve eylemi nerenizden anlıyorsanız artık... Bu kadar vurdum duymaz bu kadar bencil bu kadar zihniyet fakiri olunur. Açın, okuyun, dinleyin, araştırın.. Bilmeden ahkam kesmeyin.. Kazık bir yere kaçmadan önce önlem alınsın diye insanlar sokaklarda..
Ama sizlerde eğer diyorsanız k;i biz kömür ve makarnamız kadar demokratız.. O zaman hukuk sitesinde işiniz ne.. Hak hukuk adalet diyen adamın biraz basiretli olması beklenir.
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
Lafı ve eylemi nerenizden anlıyorsanız artık... Bu kadar vurdum duymaz bu kadar bencil bu kadar zihniyet fakiri olunur. Açın, okuyun, dinleyin, araştırın.. Bilmeden ahkam kesmeyin.. Kazık bir yere kaçmadan önce önlem alınsın diye insanlar sokaklarda..
Ama sizlerde eğer diyorsanız k;i biz kömür ve makarnamız kadar demokratız.. O zaman hukuk sitesinde işiniz ne.. Hak hukuk adalet diyen adamın biraz basiretli olması beklenir.
Sayın Yaman;
Protagoras “Her şeyin ölçüsü insandır. Her şey bana nasıl görünürse benim için öyledir. Üşüyen için rüzgar soğuk, üşümeyen için soğuk değildir. Her şey için birbirine tümüyle karşıt iki söz söylenebilir” demiş.
Ne diyeyim sizin gibi biri dahi bu yorumu yapınca geriye söylenecek tek şey kalıyor her zaman.
"Güle kon. Dikene konma.
Eski düşmanlar dost olur sanma." KÖROĞLU
Maalesef gördüğüm GEZİ üzerinden 623 den bu yana çözülemeye Hayber ve Fedek Hurmalığı MİRAS SORUNUnun gündeme getirilmesidir.
Ne İRONİ. Şeriat hukukunun çözemediği soruna medeni hukukta çözüm arıyorsunuz. ;)
İktidarın makarna kömür ile kazanıldığını sananların, O'nu tencere ve tava ile yıkabileceğini düşünmesini hiç yadırgamıyorum.
Kalın sağlıcakla.
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
İnsan tencere tava ile niye sokağa fırlar ki üstelik tınısıda pek hoş değil ?
Biri tencere tava diğeri makarna veriyor.........
Ben vurdun duymaz değilim sadece iki benzer aynı arasında kendime yakın gördüğüm üzre tecihte bulunuyorum.
Tencere tava dengesiz gelir dağılımını ifade etse gerek
Ama yapılan açıklamalara göre bu ülkedeki kart faizlerinin haciz dosyalarının aile yıkımlarının hiç bir Önemi yok varsa yoksa feminizm müslümanlara baskı biz cahil geri kafalı cumhuriyet demokrasi düşmanıyız ya bazılarına göre
Bir saat önce yine aynı kanalda yurt dışından eylemlere destek veren gurbetçilerin görüntüsü veriliyordu beşiktaş formasıyla bir genç adam eşi ve çocuğuyla gelmiş mikrofon uzattılar dedi ki "burada bdp lisi Atatürkçüsü omuz omuza direnişe destek veriyor..." sözün tamamı aptala söylenir bana bu kadarı yetti. Uyutulmuş hücrelere bunu anlatabilmek mümkün değildir.
http://www.youtube.com/watch?v=n5qjXsW4Xpg
Makarna kömür edebiyatını yapanlarında altı kuru değil...
http://www.youtube.com/watch?v=wM1jz-RZ3ww
Ayrıca yalan da sınır tanımazlık...
http://www.youtube.com/watch?v=60X8imHpdZU