Bilgi paylaşımı ne yapacağımı bilmiyorum
Merhabalar hayırlı günler diliyorum herkeze
23 yaşındayım ben 2012 temmuz 17 de bir evlilik yaptım ama gelin görün ki eşim bu süreçte çok değişti artık ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak istiyor ama ben çocuk var diye duruyordum ama artık tak etti canıma eşim 1 ay önce açtığı boşanma davasını geri çekmek için bir dilekçe verdi ama şuan iyice kötü oldu devamlı kavga ediyor devamlı bana baskı yapıyor devamlı küfür dolu msjlar atıyor şuan işimin olmadığını bildiği halde baskı görüyorum eşim evden 4 kez kaçtı bunun sunucunda bende sinirimden birşeyler söyledim ve tokat attım bu dava sonuçlandı ceza aldım ama sabıkam olmadığı için ertelendi ve 53 maddeye göre de hak mahrumiyetine çevrilmiş anladığım kadarıyla ama eşim bunları gördükçe iyice kötü oldu artık ne yapacağımı bilmiyorum işimi eşim yüzünden kaybettim daha önce ailemle yaşıyorduk şimdi ayrı bir ev kurmayı planlamıştık ama işim olmadığı için herkez taktir ederki bu bi kaç ay alacaktır iş bulmak ama eşim bu bu yüznden devamlı baskı yapıyor artık dayanamıyorum eşim kendisi öğretmen mesleği var ama çalışmıyor git sende çalış en azından sende yardım et berabeer daha hızlı yapalım diyorum ama böyle dediğimdede ben çalışmıyorum yüksek lisans yapacağım diyor ama herkeze gidip de yalan söylüyor ben ev tutmuyorum ona sahip çıkmıyorum diye hakime,avukata yalan beyanlar verip beni küçük düşüyor çocuğumuz doğmamış ama ağza alınmayacak sözler söyledi o sabıya onların mesajları duruyor ve çocuğu istemediğini söylüyordu ve şimdide istiyorum diyor ne yaptığını anlamıyorum artık boşanmak istiyor ama benden nafakada almak istiyor ama bnm ona yaptıım birşey yok hem kendi kavgayı çıkartıo hemde bni suçlu gösterio
zaten bi evlilik hayatım olmadı 4 kez üst üste kaçtı en sonunda dedim ailende dur sen ben para ayarliyim işimi halledim ev tutalım ama bu sefer de baskı görüyorum küfür ediyr gecenin bir yarası uyamaya koymuyor sabahalara kadar benmle ilgilen diyor gel psikoloğa gidelim diyorum diyor sen git ama bnm sinirim tek nedeni eşim düzgün bir davranış sergilemiyor çünkü devamlı polise gidip ağlayıp sızlayıp kadın sığınma evlerinde geziyor 11 aylık evlliliimde bi yemek olarak en büyük patates kızartması yaptı bir kere börek yap dediimde evden kaçtı beni siz attınız dedi yalan dolan herşeyi ben bıktım her gece ağlıyorum allaha dua ediyorum durduk yere gözümden yaşlar geliyorama bnm yaptığım birşey yok sizlere sorarım bir evlilik böylemi olur yoksa her iki eşinde azmetmesiylemi olur
tek taraflı bir çekişme sonucu yavrumuda babasız anasız bırakacak ama dayanmıyorum artık anılık ruh hali değişiyor diyorum madem ailen yanında kalmak istemiyorsun gel bnmle kal ailemin yanında yok burdada baskı göörüyormuş ama hiç bir baskı gördüğü yok yalan beyanlar verip beni devamlı suçlu gösteriyor sıkıldım aşşağılandım ve ben bu konularda hiiç birşey bilmiyorum
ama hakim bni hiç dikkate almıyor ne yaptım ne yapıyorum bilmiyorum ama devamlı kadın haklı çıkıyor ve artık dayanılmayacak bi boyut aldı bu olaylar ağzımı açamıyorum devamlı kavga çıkartıp diyor ki ben kadınım devamlı ben haklı çıkarım bir yardım edin abilerim ablalarım sinirlerime zor hakim oluyorum dayanamıyorum artık bunların sonucu ben ne yapabilirim nasıl bir davranış sergileyebilir yasal hakklarımı savunabilirim