Kredi Kartı Yapılandırması Taahhüt Sayılıyor mu
selam benım kredı kartım var ve bankaya gıttım yapılandırma yaptım 2 bankaya odeye bılırım dıye ama malesef onu bıle odeyecek gucum yok bu taahhüt sayılıyormu yoksa ıcra mudurlugunde yapttıgın taahhütmü sayılıyor ben ıcra mudurlugunde veya hacız mudurlugunde herhangı bırsey ımzalamadım sadece bankada taksıtlendırme yaparken musterı temsılcısıne taksıt ödemelerı icin ımza attım bu taahhüt mü sayılıyor acil bılgı verırsenız sevınırım
Cevap: Kredi Kartı Yapılandırması Tahadüt Sayılıyormu
Sanırım taahhüt sayılmıyor icralık olduktan sonraki ödeme yapacam denirse sayılıyor kendimde yapmıştım gecen sene bankadan kartı taksitlendirdim kartı kullanıma kapattırdım 1 2 ayda öyle ödeyememiştim tekrar devam ettim bir sorun olmadı inşallah sende de öyle olur Allah yardımcın olsun
allah hepımızın yardımcısı olsun taksıtlendırme yaptım odeyemıyorum korkuyorum taahhüttür dıye.
Bende Taahhüt yaptım taksit yaptılar 12 ay. İcralık oldum ama herhangi bir imza atmadım. Bana mail ile Tahhüt dosyasını yolladılar, imza yerleri boş. Ödemesem hapsemi girerim?
Bankadan yaptıysanız o taahhüt değil yapılandırma olur yani taksitlendirme icralık olduktan sonra son evrede avukata ödeyeceğim derseniz ve imza atarsanız o taahhüt olur oda maalesef hapis cezası olur ödenmesse imza atmasanız olmaz bir şey icra devam eder kaldığın yerden sadece
Anladım teşekkür ederim, imza filan atmamışım iyi ki. Bana zaten Taahüt kağıdını mail ile yolladılar, alt kısımlarda imza bölümleri var. İmza atılmıştır, anlaşma yapılmıştır diyor ama elime geçen bir kağıt yok tabi.