Basit Cinsel Saldırı, Evlenme Vaadiyle Bekaret Bozma, Hakaret, Tehdit
4.10.2012de tanıştığım kız arkadaşım, 17.12.2012de özel aracımın içerisinde başına silah dayayarak zorla kendisiyle birlikte olmak istediğimi söyleyerek hakkımda şikayetçi oldu ve basit cinsel saldırı suçundan ifadem alındı. Yaklaşık 1 ay sonra şikayetini geri aldığını söyledi. Kendisini sevdiğim ve evlenmek istediğim için birilerinin gazına gelip çocukça bir iş yaptığını varsayarak tekrar görüşmeye başladım. Bu esnada kendisine evlilik teklif ettim, ailelerle tanıştık, ev eşyası bakmaya başladık derken kendisini savcının tekrar çağırdığını öğrendim. Kamu davasına dönmüş ve savcı kendisinden psikiyatri raporu istemiş. Daha sonraki süreçte her yaşadığımız tartışmada gidip psikolojisinin bozulduğuna dair rapor almakla tehdit etmeye başladı. En son yüzük alma işinde sorun çıktı. "beni bir daha sakın arama, senden her şeyin hesabını katbekat soracağım" dedi ve ayrıldı. Sonrasında beni "evlenme vaadiyle bekaret bozma, hakaret, tehdit" suçlamasıyla şikayet etmiş. Tam bir baş belası çıktı. Tanığım güne lanet olsun:( Her iki davada ne olur. teşekkürler.
Cevap: Basit Cinsel Saldırı, Evlenme Vaadiyle Bekaret Bozma, Hakaret, Tehdit
Sen nasıl bir işe bulaşmışın be kardeşim geçmiş olsun.
Cevap: Basit Cinsel Saldırı, Evlenme Vaadiyle Bekaret Bozma, Hakaret, Tehdit
Kıza gariban diye sahip çıkalım dedik, tam anlamıyla "besle kargayı, oysun gözünü" oldu. Arkadaşlarım bu kadar şey yaşatmasına rağmen ona olan sabrıma şaşırıyor. Kızın ne kadar dengesiz ve sorunlu olduğunu sonunda bende anladım ama çok geç kaldım. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum.