Kurumda yolsuzluk: zimmete para geçirmek, evrakta sahtecilik, devleti zarar uğratmak
selam arkadaslar benım calıstıgım kurumda yolsuzluklar oluyor ve bunu savcılıga bıldırmek ıstıyorum ve bu yolsuzluklar belgelı belgeler elınde olan kısı ise benım ısmım gecmesse ben herseyı verır ve gerceklerı anlatırım vıcdanen rahatsızım cunku ben bu kurumda calısan bır kısıyım ama ısmım gecmez ise herseyı allah rızası ıcın gerceklerıyle belgelerıyle anlatırım dıyor savcılık bunu kabul edermı ısım vermeden sorusturma baslatabılırmı ? kurumda donen yolsuzluk soyle: zimmete para gecırmek, evrakda sahtecilik, devleti dolandırmak, kurumu zarar ugratmak.
Cevap: bılgı almam lazım pazartesı suc duyurusunda bulunacam
Sanırım bunu bilmeniz gerekiyor;
"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır!" kararınızı buna göre verin .hem sanırım işin sonun da size ödül de verilebilir..
evet onu bıldıgımız ıcın anlatmak ıstıyoruz ama ben orda asgarı ucretle calısan bırıyım ve bakmakla yukumlu oldugum esım ve cocugum var onlarıda dusunmek zorundayım onun ıcın boyle bır bılgı almak ıstıyorum
Kanıtlarınız sağlam ve kesin ise savcılık kanaatimce kimliğinizi saklı tutabilir.
evet dediller saglam ve şahitlerımız gerceklerı anlatacak biz orda dusuk maasla calısıyoruz tek ıstedıgımız isımlerımızın gızlı tutulması cok dusuk maas almamıza ragmen sankı tum turkıyenın hakkını yıyormuşuz gıbımıze gelıyor ve vıcdanımız buna dur demek ıstıyor nasıl bır yol izliyecegımızı bılmıyoruz
Kardeşim orada dönen yolsuzlukların sizin ne kadar maaş aldığınız la ne alakası var.Siz çalışıyorsanız maaşınızı her ne kadar sa alırsınız.Başka birşeyden bahsediyorsunuz siz,iş yerinde dönen dolaplardan yani.O başka ,o başka.
İzlenecek yol belli,savcılığa gidecek,delilleri verecek ve uygun görürseniz kimliğimiz gizli kalmasını talep ediyoruz diyeceksiniz iş devam edecek.
feyyat bey sız baska bıseyden bahsedıyor dıyorsunuzda turkıyede yasadıgınızı unutuyorsun galıba nasıl bır sıstem calıstıgından haberın bılmıyorum varmı taşeron sıstemı ıstedıgı zaman hadı canım dedıgınde bıtıyor adamı bu adamları savcılıga verdık bızım oldugumuz anlasıldı bu kurumun bır ust mevkısındekı adam benım kurumumun adını cıkarttın hadı canım gule gule dedıgınde ne yapacaz dıyoruz o yuzden gızlı tuttulması ıcın nasıl bır yol izlıyecegımızı soruyoruz
Bak güzel kardeşim yukarıdaki yazımda izlenecek yolu yazdım ben,daha neyi merak ediyorsun anlayamadım.
Çok korkuyorsan bu işe kalkışma.Sende haklısın iş bulmak zor,coluk cocuk var.Senide anlıyorum.
Lakin kimse savcının sana gizli tanık muamelesi yapacağını garanti edemez ki.Şikayet ederken belirteceksiniz,gerisi yetkili savcıya kalmış .Olay bu.Umarım anlatabilmişimdir.