Özel belgede sahtecilik hukuku
Merhaba
2011 yılında üniversitede ögrenciken kimligimi kaybetmiştim ve ilan vermiştim ancak param olmadıgı için o yıllarda 1 ay çıkaramadım ögrenci oldugumdan dolayı. 2011 yılında evde otururken 3 tane adam kapıma geldi çocuk mahkemesinden geldiklerini belirttiler bir numara gösterdiler bir operatöre ait olan numara kesinlikle bana ait degil dedim savcılık belgesi ile sivil polislerdi. Sonra detayı sordum endişelendim 3 tane sivil polis nedir sorun vs dedim telefonla uzunca konuştular vs şişlide cocuk kacırılmış üzerime hat açılmış kimlik fotokopimle ve kaçırılan cocuk ailesini arıyarak ben suriyeye pkk gibi bir yere gidiyorum demiş telefonu kapatmış ailesine ailesi ise savcılıga numarayı veriyor numara benim üstüme kayıtlı ancak adres farklı polis ise muhtarlık sayesinde beni buluyor. Dilekçe imzaladım polislere alakam vs yok gibisinden. Operatörü aradım numara bana ait ve kapattım savcılıga verdim. halen dava sürüyor. Tazminat davası açacagım bana yardımcı olur musunuz 9. ayda mahkeme günüm geliyor 5. duruşma oldu artık. Detaylı bilgilendiren avukatlarımızdan cevap bekliyorum yada davama bakacak avukat arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap: Özel belgede sahtecilik hukuku