Emlakçı aracılığıyla kredi çekmek güvenilir mi?
öncelikle şunu söyliyim konum belki başka kategoriye uygun olabilir ama bunu uygun buldum ve işim acele. birisine güvenmek istiyorum kafamda sorular var ve bu siteyi buldum umarım kaldırılmaz. şimdi bir site var bu sitede sorular sorulur, cevaplar alınır. ben hangi banka daha kolay kredi verir diye sordum birisi cevap yazdı konuşma şu şekilde: http://t1306.hizliresim.com/1b/7/nwklw.png bundan sonraki özel mesajlar şu şekilde(ben: B, emlakçı: E):
E: sen mi çekeceksin krediyi ?
B: evet
E: tc kimlik numaranı gönder, yarın bi sorgulatayım ne kadara kadar kredi çekebiliriz diye
B: gerçekten ben bu konulardan hiç anlamam yanlış anlamayın bi yakınıma sorup gece mesaj atsam olur mu?
E: tabi nasıl istersen, senin tc kimlik numaranla işlem yapamam bu kadar tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok. zaten sana bunun sözünü de vermiyorum. ama senin alacağın orandan, senin alacağın miktardan daha yükseğini alabilirim emin olabilirsin. mesaj atarsan sabah bi sorgulatıp dönüş yaparım, sende bi görüş bankalarla istersen. ama oranlara takılma, ne kadar eline geçecek ve toplam ne kadar ödeyeceksin onu öğren
konuşma bu şekilde oldu. adamın önceden sorduğu 1. soru şöyle: http://k1306.hizliresim.com/1b/7/nwky8.png bu sorusunda aklımdan tc kimlik nolarını alıp internetten alışveriş yapan bi dolandırıcı olabilme ihtimali geldi ama soruyu gizlide sorabilirdi(soru soran kullanıcının kim olduğu bilinmez). şöyle bi bakiyim kimler yapıyo gibi mesela.
2. sorusu şu: http://k1306.hizliresim.com/1b/7/nwl70.png
durum bu. şimdi ben bu kişiye güvenmeli miyim? tc numaramı versem neler olabilir? emlakçılar gerçekten böyle bir şey yapıyor mu? cevaplarınızı bekliyorum..
Cevap: Emlakçı aracılığıyla kredi çekmek güvenilir mi?
Değerli kardeşim
Ben avukat da bankacıda değilim ancak bildiğim bir şey kredi alacaksan bir banka ile görüş hatta bir çok banka ile görüş en uygun faiz veren bankadan kredini kullan. Başka kuruluş ve kişilerden kredi konusunda yardım alma sıkıntıya girersin. İnternet te enuygun kredi diye tarat vade ve faizler hakkında bilgi sahibi olursun. Kolay gelsin
Alıntı:
VOİCE rumuzlu üyeden alıntı
Değerli kardeşim
Ben avukat da bankacıda değilim ancak bildiğim bir şey kredi alacaksan bir banka ile görüş hatta bir çok banka ile görüş en uygun faiz veren bankadan kredini kullan. Başka kuruluş ve kişilerden kredi konusunda yardım alma sıkıntıya girersin. İnternet te enuygun kredi diye tarat vade ve faizler hakkında bilgi sahibi olursun. Kolay gelsin
yani güvenmemeli miyim? çünkü kredi notum çok düşük. aracıyla daha kısa zamanda çekebilirim.
Kredi notunuz düşükse sorun var demektir. Ama başkası sizin alamadığınız krediyi sizin adınıza da alamaz ancak tefeciden alabilir bu da ödeme zorluğuna düştüğünüzde bu tefeciler sizi çok zor duruma düşürebilirler. Krediyi nerden, ne karşılığı ve kaç faizle alacağını öğrenin.
Alıntı:
Kredi notunuz düşükse sorun var demektir. Ama başkası sizin alamadığınız krediyi sizin adınıza da alamaz ancak tefeciden alabilir bu da ödeme zorluğuna düştüğünüzde bu tefeciler sizi çok zor duruma düşürebilirler. Krediyi nerden, ne karşılığı ve kaç faizle alacağını öğrenin.
çok teşekkür ederim. peki sizce tc nomu vermeli miyim? ver kredi çekebilir misin araştırıyım dedi
Bence verme sakıncalı olabilir.
- - - Updated - - -
Gayrimenkulün varsa senin adına bilgin dışında işlem yapabilirler.
Alıntı:
Bence verme sakıncalı olabilir.
peki iyi akşamlar
Sana da iyi geceler kolay gelsin Allah yardımcın olsun...
- - - Updated - - -
Sana da iyi geceler kolay gelsin Allah yardımcın olsun...
Arkadasım sakın verme vede güvenme son zamanlarda ben kendim gördüm bazı emlakçılar koca puntolu levhalarda tüketici kredisi diye yazmışlar bunlar yüzde yüz tefecidir uzak dur
Alıntı:
didi77 rumuzlu üyeden alıntı
Arkadasım sakın verme vede güvenme son zamanlarda ben kendim gördüm bazı emlakçılar koca puntolu levhalarda tüketici kredisi diye yazmışlar bunlar yüzde yüz tefecidir uzak dur
deme ya umutlanmıştım :( neyse artık teşekkürler..