-
Kredi Kartı Borcu
Merhaba, 3 sene önceki krizden bende etkilendim. Kredi kartı borçlarımı kapatamadım. Şu anda YKB ve PB ka ana para olarak toplam 650 milyon Tl borcum var . Şu anki durumu bilmiyorum. Yapılandırdı ama ödeme yapamadım. Şu ana kadar kimsede her hangi bir şey sormadı. Öğrenmek istediğim şu anda param yok. Bana ulaşırlarsa veya ben kendilerine ulaşırsam neler yapabiliriz. Hukuki sonuçları nasıl olur. Bir işte çlışıyorum üzerimde her hangi birşey yok. Benden neler alabilirler.
Teşekkürler
Şimdi Çok Daha Farklı
-
Bankalar yasal kuruluşlardır. Sizin durumunuz çok büyük bir olasılıkla kendi hukuk servislerine intikal ettirilmiştir. Yine çok büyük bir olasılıkla krede yasaklısı olmuşsunuzdur. Yani kredi kartı veya bankadan kredi alma şansınız yok gibi.
Bu durumda yapılacak iş ilgili bankaların kredi servisleriyle en kısa sürede temasa geçerek kendi koşullarınıza göre hukuk servisleriyle anlaşma yapmanızdır. Sıkı bir pazarlık yaparsanız faiz büyük ölçüde iner. Üç sene çok uzun bir zaman eğer onlar sizi bulurlarsa büyük olasılıkla 'dolandırıcılık 'vasıflı bir suçtan şikayetçi olmuşlar demektir. Siz onları bulursanız bu husus ortadan kalkar ve başınız durduk yere ağrımaz neticede borç sizin ödeme sizin gidip sıkı bir pazarlık yapın faizi durdurun eğer hakkınızda savcılığa suç duyurusu yapıldı ise bunu hemen durdurun. Ummadığınız bir yerde karşınıza çıkabilir.
bilmiyorum dediğim konu hakkında 2 saat eh bence dersem günlerce konuşurum