Cevap: Yaralamali trafik kazası
1)Orda ne olduğunu bilmediğimiz için bunu cevaplamamız mümkün değil
2)Şahidinin olması avantaj, kazanın oluş şeklide bu şekilde bir şüphe uyandırıyorsa gene karşı tarafın haklılığı için önemli bir durum
Trafik sigortası sadece belli mir miktara kadar karşı tarafın hasarını öder.Normalde suç oranınız kadar kasko ödeme yapacaktı ama kasko olmadığı için karşı tarafın eksik kalırsa hasarını ve kendi hasarınızı kendiniz karşılayacaksınız.Suç oranına bağlı bir durum bu.Suçlu olduğunuz kadar ki kısım cebinizden çıkacak.Geçmiş olsun.
Alıntı:
Bill187 rumuzlu üyeden alıntı
1)Orda ne olduğunu bilmediğimiz için bunu cevaplamamız mümkün değil
2)Şahidinin olması avantaj, kazanın oluş şeklide bu şekilde bir şüphe uyandırıyorsa gene karşı tarafın haklılığı için önemli bir durum
Trafik sigortası sadece belli mir miktara kadar karşı tarafın hasarını öder.Normalde suç oranınız kadar kasko ödeme yapacaktı ama kasko olmadığı için karşı tarafın eksik kalırsa hasarını ve kendi hasarınızı kendiniz karşılayacaksınız.Suç oranına bağlı bir durum bu.Suçlu olduğunuz kadar ki kısım cebinizden çıkacak.Geçmiş olsun.
Benimde yan tarafimda oturan arkadasim var bende onu sahotnolarak gosterecegim mahkemede ama arkadan bana dokunan kendisi kusurlu sayilmaz mi bu trafik tutanagi tutulurken benim beyanimada basvurmalari gerekmez mi
mrb lar sizden yardım ve önerilerinizi bekliyorum
6 ay öncesi binmis olduğum bir minübüsün takla atması sonucu bir trafik kazası geçirdim.kazada söför vefat etmiş.yolcu olarak bende en arka koltukta oturmus iken agır bir yaralanma yasadım(kalça-pelvis kemiğim kırıldı ,13 kaburgam kırıldı, dalağım alındı vb ufak cerrahi operasyonlar geçirdim.)bu yasadıklarımın neticesinde maddi ve manevi dava açmak istedim. kaza yasadığım yerin dısında olduğu için yasadığım yerde avukatlar vekaletimi almayıp kazanın olduğu ilçeden avukat bulmamamın daha iyi olacağını söylediler.nedenini ve bu konuda bana yardımcı olacak arkadasların yorumlarını bekliyorum ...şimdiden tesekkür ederim