Kefalet İle Tahliye Olduktan Sonra Tekrar Tutuklanma Riski ?
İyi Günler Sayın Hukuki.net Forum Üyeleri..
Benim Sorum Şu Şekilde..
1-)
Ben Kırıkkale Ağır Ceza Mahkemesinde Görülen Bir Davamdan Dolayı 31.05.2012 Tarihinde Tutuklandım ve 18.10.2012 Tarihinde Görülen Ara Duruşmada 10.000 TL Kefalet İle Tahliye Oldum. Daha Sonra 05.11.2012 Tarihinde Kefalet Miktarını Ödeyerek Tahliye Oldum ve 13.06.2013 de Avukatımın Dediğine Göre Karar Yani Son Duruşmam Var. Benim Öğrenmek İstediğim Konu Şu ; Karar Duruşmamda Verilecek Cezaya Göre Tekrar Tutuklanabilirmiyim ? Yoksa Kefalet Ödediğim İçin Tekrar Tutuklanmazmıyım ? Tahliye Olduktan Sonra 4 Duruşmam Daha Oldu ve Hepsinede Tam Saatinde ve Gününde Katıldım.
2-)
Yargılandığım Dava Konusuna Gelecek Olursak T.C.K 158/1-F'den Yargılanıyorum ve Mahkemede 25 Ayrı Dosya Var, Yani Dosya'lar Birleştirildi.. Ancak Müştekilerin Hepsinin Maddi Zararları Giderildi ve Dekontları Mahkeme Heyetine Sunuldu.
Şöyle Bir Soru Daha Sormak İstiyorum ; Yargılandığım T.C.K Maddesine Göre, Bütün Dosyalardan Adli Para Cezası mı ? Alırım Yoksa Hapis Cezasıda Alma İhtimalim Varmıdır, Ayrıca Karar Her Dosya İçin Ayrı Ayrı mı ? Yoksa Toplu Olarak mı Verilir *
Konu Hakkında Cevaplarınızı Ve Görüşlerinizi Bekliyorum..
Saygılarımla, İyi Çalışmalar...
Cevap: Kefalet İle Tahliye Olduktan Sonra Tekrar Tutuklanma Riski ?
Galiba Konuyu Okuyan Çokta, Fikri Olan Yok :ok
Neyse Sağlık Olsun, Herkese İyi Çalışmalar...
25 dosya olduğuna göre avukatınız da olduğuna göre, durumunuza en uygun cevabı o biliyor olmalı. Ona sormadınız mı?
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
25 dosya olduğuna göre avukatınız da olduğuna göre, durumunuza en uygun cevabı o biliyor olmalı. Ona sormadınız mı?
Evet Sordum Oda İkilemde Belli Olmaz Diyor ? Sizce Durum Nedir ?