Cevap: Şifre ve User hakkında
KOnu hakkında desteğinizi rica ederim. Lütfen
Sanırım Kimsenin bir bilgisi yok. Şuanda Türkiyede hemen hemen her yerde çağrı merkezi var. Yapılan haksızlıklara bu konuda kısır kalındığı için hiç bir hak iddia edilemiyor.
Bakalım ne zaman hukuk sistemimizde Müşteri Temsilcileri için bir yasa çıkacak...
''15/05/2013 Tarihinde Saat 08:59 da hatta girmişim aynı tarihte saat 16:01’de hattan çıkmıştırm.'' diye başlamış soru ve bu şekilde devam etmiş.
ne hattı?
nereye girildi nereden çıkıldı?
konu neyle alakalı anlaşılmıyor.En son mesajınızda bir yerde çağrı merkezinden bahsetmişsiniz.Onun dışında kullandığınız terimler ve anlatım tarzı bir çağrı merkezinde oranın çalışanları arasında konuşulsa anlaşılabilir belki ama ne nerede çalıştığınızı, şifrenin, userın, hatta girip çıkmanın ne olduğunu bir hukukçu bu anlatımla tam olarak çıkarabilir.Böyle soru sorup sonra neden cevap verilmiyor demek veya tekrar yapmak çokta mantıklı olmasa gerek.Bence konunuzu baştan bir toparlayın.Nerde çalışıyorsunuz bu user ve şifre işinizin neresinde vs. sonra cevap bekleyin.Bu şekilde bırakın cevap vermeyi konunun tam olarak neyle alakası anlamamız zor.
Ben bir çağrı merkezinde çalışıyorum.
Bizim Log in dediğimiz işe başlamayı ve mesai saatimizi kayıt altına alan sistem.
Ben Sabah 8;:59'da login oldum ve Akşam çıkışımda 16
Yani ben o saattler arasında çalışmışım.
User ve Şifre Kişiye aittir. Kimse ile paylaşılması yasak ve iş çıkış sebebi. User ve Şifreyle bir müşterinin hattıyla ilgili ne işlem yaptıysan direk benim sicil numaramı sisteme atıyor ki o işlemi ben yapmışım diye.
Bir iş geldi başıma ben şirkette olmadığım zaman bir müşterinin hattıyla ilgili işlem yapılmış ama ben şirkette yoktum.
Ben yapmadığımı İP adresi kamera kayıtları vs.. nasıl kanıtlayabilirim ?
girişi çıkış yapılan yerdeki kamera kayıtlarını isteyerk ispatlayabilirsin. o tarif ve saatteki kamera kayıtlarına baktırın bu kadar basit.
Alıntı:
moonblood rumuzlu üyeden alıntı
girişi çıkış yapılan yerdeki kamera kayıtlarını isteyerk ispatlayabilirsin. o tarif ve saatteki kamera kayıtlarına baktırın bu kadar basit.
Ben şirkette olmadağım zaten kayıtlarda çıkıyor ama güya ben Şifremi ve Userimi Bartındaki bir bayiye vermişim onlar işlem yapmış