Çok gecikmiş Gsm faturası için sulh yoluna gidilebilir mi ? Yada taksitlendirme yapılabilir mi ?
Merhabalar;
2005 yılında Avea faturalı hattım vardı. 3 dönem üst üste yüksek meblağ fatura geldi, 2 dönem ödedim fakat son ay ödeyemedim, ödeyemediğim faturayı (1000 TL) daha sonra taksitlendirdim fakat taksitleride ödeyemedim. O tarihten bu tarafa herhangi bir şekilde bana dönüş olmadı. Fakat ben hep ha bugün ha yarın kapımı çalacaklar icra takibi başlayacak korkusu ile yaşadım. Bu arada faturamda faizler falan bayağı bir katlandı sanırım. Şimdi ben bu borcumu ödemek ve rahat uyumak istiyorum. Borcumun ne kadar olduğunu nereden nasıl öğrenebilirim ? Borcumu taksitlendirebilir miyim ? Yada peşin ödemek istesem faiz yükünden (en azından bi kısmından) kurtulabilirmiyim. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
İyi çalışmalar.
Cevap: Çok gecikmiş Gsm faturası için sulh yoluna gidilebilir mi ? Yada taksitlendirme yapılabilir mi ?
Size hiç bilgi vermeden kapınıza icra memurları dayanmaz.
Siz sadece mernis adresinizin doğru olduğuna emin olun.
Yapmanız gereken doğrudan Avea'yı aramak olmalı bence. Ancak bu işler pazarlık işidir. Naslsa ödeyeceğinizi anladıkları anda astronomik taleplerle karşınıza çıkmazlar umarım.
Cevap: Çok gecikmiş Gsm faturası için sulh yoluna gidilebilir mi ? Yada taksitlendirme yapılabilir mi ?
Mernis adresi nedir anlayamadım ? Birde astronomik talepler dediniz ya tahminen ne kadar olmuştur bu borç.
Kurumla irtibata geç yapıladırma yapabilirler bence.