Profit Clicking adlı site tarafından dolandırıldım
Ocak ayının sonunda kayınbiraderimin tavsiyesi üzerine ....com adlı siteye üye oldum. 1 hafta içinde 1200 dolar para aktardım. O günden bu yana göya sanalda reklam tıklayarak kazandığım parayı çekemiyorum. Site bir kapanıyor, bir açılıyor, para bir yatıyor bir yatmıyor. Ödeme araçlarının her birine ayrı ayrı 100 dolar atmıştım hesabıma geçsin diye. Marttan beri paranın yatmasını bekliyorum. Dün kafalarına göre iptal etmişler para gönderme işlemimi. Ne yapmalıyım, kime şikayet etmeliyim?
Cevap: Profit Clicking adlı site tarafından dolandırıldım
Öncelikle bu sitenin ne işe yaradığını, nasıl çalıştığını ve sonuç olarak ne yaptığınızı anlatabilir misiniz?
1.Siteye para aktarıyoruz
2.Adpackage isimli reklam paketlerinden satın alıyoruz (Tanesi 10 dolar)
3.Hergün 3 reklama tıklıyoruz
4.Her bir reklam paketi haftaiçi 0.20 , haftasonu 0.10 dolar kazanç sağlıyor.
5.Kazanmış olduğumuz reklam gelirleri 3 güne bir hesaba yatıyor.
6.Kazandığımız para 100 dolar olunca payza, egopay, solidtrust, liberty reserve, perfect money adlı para transferi sitelerine çekim yapabiliyoruz.
7.Her bir site için para çekme limiti 100 dolardı. Şimdi bir kısmı 150, bir kısmı 50 dolar oldu.
8.Para çekme işlemini beklemeye alıyor, paranın bu sitelerdeki sanal hesaplara geçme süresi 90 gün deniyor. Bu süre içinde 100 dolardan başka para çekmeyi talep edemiyoruz.
9.Site bakıma giriyor, bazen hesaplara erişilmiyor, para talep edilemiyor. 2 haftadır hesaba para geçmiyor. Bugün hem benim hem de eşimin hesabındaki bekleyen para çekme işlemleri iptal edilmiş (90 günün dolmasına az kalmıştı).
İnternette arama yapınca birçok kişinin mağdur olduğunu görüyorum.
Anladığım kadarıyla çok insan var mağdur olan.
Bu internet sitesinin mağdurlarının kurduğu http://www.profitçlickingtalk.com sitesinde yararlı yazılar olabilir.
Alıntı:
ronwald rumuzlu üyeden alıntı
site kapandı ve isim değiştirdi. www.adclickxpress.com oldu. 2000 dolarım gözüküyor ancak parayı hiçbir şekilde sistem çekmeme izin vermiyor. kendileriyle online chat yaptığımda robot gibi aynı şeyi yazıp duruyorlar : sistem böyle.
ne yapacağım ben ya :(