Hastayım ve Vergi Borcum var
Merhaba Ben bundan 4 sene önce birinin işyerini üstüme aldım. Adam işyerini 1.5 sene işlettikten sonra kapıma bir ödeme emri geldi maalesef adam işyerini benim üstüme yaptıktan sonra bi kere bile vergi ödememiş. Mahkemeye verdim ve davalının ses kaydını içeren 2 adet 60 dakikalık teyp kasedi teslim ettim. Fakat bana hiç bir haber gelmeden yapılan ilk celsede davalının karakol ifadesinde suçlamayı kabul etmediği ve kanıtların yetersizliği nedeniyle takipsizlik kararı verilmiş. Hala kararı tebliğ almadım. Aldığım zaman itiraz edicem ve barodan avukat talebinde bulunucam. Davalının daha önceden çalıntı araba işinden ve çeşitli suçlardan sabıkası varmış. Mahkemenin verdiği karar sizce ne kadar doğrudur bu durum benim avukatımın olmamasından kaynaklanabilirmi?
Ben Askerlik yaşım geldiği için askere gittim. askerde olduğum içinde bu borcu ödeyemedim. 11.5 ay askerlik yaptıktan sonra aids taşıyıcısı olduğum çıktı. Ve çürük raporu aldım. Geldiğimden beri hastaneden çıkamıyorum ve sürekli ilaçlardan veya çeşitli olaylardan rahatsızlanıyorum. Ve sürekli testler yaptırmak zorunda olmam da çalışmamı imkansız hale getiriyor. Askerden sonra takside bağlatıp öderim diye düşünüyordum fakat bu hastalık çıkınca planlarım suya düştü. Şu anda tamamen yardıma muhtaç durumda yaşıyorum. Sizinde bildiğiniz gibi hastalığımın bir çaresi yok. [u]Benim durumumla ilgili bir kanun varmı yani borcumun affı gibi çünkü artık intihar seviyesine ulaştım. </u> Askerlik beni mahvetti uçan kuşa borçlandım. İşte Merak ettiğim konu şu Devlet şu anda benim ilaçlarıma ayda 1500 ytl civarı bir para ödüyor aynı devlet kendime ait olmayan bir borçtan dolayı beni ölüme itermi? Zaten Canımdan bıkmışım Ne olur bana bir yol gösterin yoksa tek çarem intihar kalıyo öylede böylede ölecem. Türk telekoma olan borcum yüzündende icra emri geldi offf allahım offf çıldıracağım. Allah rızası için bana bir kurtuluş yolu gösterin.