Sıfır Kutusunda Aldığım Bir Günlük Üründe Yetkisiz Müdahale Tespit Edildi Sizlerin İnsiyatifine bırakıyorum !!!
Vatan Computerden 13.05.2013 de aldığım apple iphone 4s ürünü eve geldiğimde ses gelmeme problemiyle geri iade etti beni zar zor servise gitmesine ikna ettiler ve ürüne en ufak bir müdahalem dahi olmamışken kaldı ki hangi aklım selim insan onca para verip bir günlük ürünü açar ürünün açıldığı ve içinde üç vidasının eksik olduğu tespit edilmiş sizlerin yardımına gerçekten çok ihtiyacım var izlemem gereken yol nedir şimdiden çok teşekkürler
Cevap: Sıfır Kutusunda Aldığım Bir Günlük Üründe Yetkisiz Müdahale Tespit Edildi Sizlerin İnsiyatifine bırakıyorum !!!
Tüketici mahkemesine başvurun derim ben.
Cevap: Sıfır Kutusunda Aldığım Bir Günlük Üründe Yetkisiz Müdahale Tespit Edildi Sizlerin İnsiyatifine bırakıyorum !!!
Benzer bir durum başıma geldi. Servis, tamir edemediği telefon için cihaz değişimi yaptı. Verdikleri telefon aynı gün içerisinde problem yumağına döndü. Servise iade ettim. Sıvı teması ve yetkisiz müdahale bahanesiyle telefonu garanti dışı gösterip onarım bedeli talep ettiler. Yasal süreç halen devam ediyor.
Satın aldığınız telefonun fatura tutarı kaç lira?