Sokağımıza Yeni taşınan öğrenciler gürültü yapıyor..
Selam bu zamana kadar sokağımızda gürültü namına bişey olmazdı.müteahhitler sokakları 1+1 apartlarla doldurana kadar evimizin hem ön hem arka çaprazında bu apartlar iki karşılıklı iki taraftada hep aynı cam açık.aynı iki evden müzik sesi geliyor.havalar sıcak olduğu için cam açıyoruz.fakat bu dünyada kendilerini tek zanneden insanlar yüzünden cam açamıyoruz.yüksek sesle müzik dinliyolar cam açamıyoruz artık.evin ön camını açsak ön taraf arka camını açsak yiine aynı bunlar aile deil öğrenci.bi kaç komşumda şikayetçi onlarda aile olduğu için sorun çıkmasın diye ses çıkarmıyolar. ama iyicene tepem atmaya başladı..bu kişilerle muhattap olmadan nereye şikayet ederiz ve nasıl kanıtlarım.zabıtayı mı aramalıyım.nasıl kurtuluruz bu çevreye zararı olan şahıslardan?? yardımlarınızı bekliyorum
Cevap: Sokağımıza Yeni taşınan öğrenciler gürültü yapıyor..
Sonra otobüste metrobüste trenlerde kulaklığı ile müzik dinleyen kitap okuyan öğrencinin başında ihtiyar bu gençlerde saygı kalmamış yer vermiyorlar diye kınarlar onları. Ne kadar hoş görü müsamaha o kadar sevgi saygı.
Arabamı kapımın önüne koymuyorum. Uzak bir yere koyuyorum. Çünkü kapımın önüne koyarsam çocukların sokakta oynayabilecekleri alan azalıyor.
Kimi zaman o kadar çığlıklar bağırışmalar oluyor ki, televizyonda izlemekte olduğum programı duyamıyorum sesi ne kadar açsam da. O zaman kapı önüne çıkıp oynayan çocukları seyrediyorum.
size burda bi soru sorulmuş ama ne dediğinizden hiç bişey anlamadım.
- - - Updated - - -
bu konu üzerine işini bilen hukuk avukatı yokmu?
- - - Updated - - -
...........................
Hukuk avukatı her ne demekse... Polise şikayet ederseniz Kabahatlar kanununa göre işlem yaparlar...
- - - Updated - - -
Hukuk avukatı her ne demekse... Polise şikayet ederseniz Kabahatlar kanununa göre işlem yaparlar...
benim bildiğim avukat soruya cvp verir.onun için hukuk avukatı dedim kendi avukatlığından cvp vermeye çalışanlar var çünkü.
- - - Updated - - -
benim bildiğim avukat soruya cvp verir.onun için hukuk avukatı dedim kendi avukatlığından cvp vermeye çalışanlar var çünkü.