Tehdit,Kişilerin Sükun ve Huzurunu Bozmak.
Selamlar..2,5 yıldır birlikte olduğum bayan arkadaşımın hayatında bir başkasının olduğunu öğrendim ki o kişiyle 7 yıldır zaten birlikteymiş.Bunu öğrendiğim gün kendisine telefonda küfür ve hakaret ettim.Tam hatırlamıyor olsam da sanırım tehditte etmiş olabilirim.Bir kerede konuşmak için evine gittim lakin kapıyı açamadılar.Kendisine hiç bir fiziki zararım olmadı..Hiç bir vukaat işlemek sızın sessizce ayrıldım.Kendisi yalan ifade vermiş ve beni sürekli rahatsız ediyor kısa süreli bir birlikteliğimiz oldu demiş.O güne ait telefon kayıtlarını da istetmiş.Oysaki elimde çekilmiş fotoğraflar ve birlikte tatile gittiğimiz otelin 2010 yılından bu zaman olan kayıtları var.İfadesinin sonunda da hayati tehlike içindeyim başıma gelicekler kendisi mesuldür hiç bir şekilde uzlaşmak istemiyorum diyerek beni ateşe atmıştır.Yani yavuz hırsız ev sahibini bastırmış.Savcıya şubat ayında ifademi vermiştim.Mahkeme celbi bu gün elime ulaştı.Ayın 28 inde duruşma var.Tecrübelerinize dayanarak sizce avukat tutmalı mıyım?Ceza alma olasılığım nedir?Şimdiden teşekkürler.
Cevap: Tehdit,Kişilerin Sükun ve Huzurunu Bozmak.
Babama aİt olan evde 5 yildir oturmaktayim..yalniz son 1 aydir kardeŞİm tarafindan rahatsiz edİlmekteyİm..bana evden Çik bİrazda ben oturcam benİmde hakkim var demekte..ben evlİyİm ve bİr Çocuk sahİbİyİm.bu konuyu babamlada konuŞtuĞumda babam oturmamdan taraf yalniz kardeŞİm evde onlarla beraber yaŞadiĞi İÇİn onlarada evde rahatsizlik vermekte..son olarakta daha 2 gÜn Önce ben evde olmadiĞim bİr zamanda kapiya gelİr kapimi ÇİzmİŞ ..ne yapmam gerekİr..yaptirimi hukukİ olarak nedİr..