Sınav kağıdının yeniden okunması ve dava süreci.
Merhabalar,
Ben kayseride okuyan bir öğrenciyim. Derslerimize giren bir hoca vize sınavlarını çok geç açıkladığı için bölüm başkanlığına şikayette bulundum ve arkasından derslerinden sürekli beni bırakmaya başladı. Bende sınavda tükenmez kalem ile yazarak idari mahkeme yoluyla üniversite rektörlüğüne dava açtım. 2 ay süre geçmesine rağmen UYAP'tan kontrol ettiğimde davanın aşağıdaki şekilde kaldığını gördüm. Açıkçası okul yönetiminin dava sürecini yavaşlatmaya çalıştığını düşünüyorum. Okulun sınav kağıtlarımı kaç gün içinde mahkemeye göndermesi gerekli ve bu süre aşıldıysa yapabileceğim birşey varmı bunu merak ediyorum.
TEBLİGAT YAPILACAK 3. TARAF Kurum XXX ÜNİVERSİTESİ XXXXXXX MÜDÜRLÜĞÜ
Ayrıca diğer bir husus, dava açtığım hocanın siyasi çevresini kullanarak (tanıdık vs. yoluyla) sınav kağıdımı okuyacak olan tarafsız jüri üyelerini de etkilemesinden endişe ediyorum. Tükenmez kalem ile yazmasam sileceğinden endişelenirdim, fakat bu durumun sıkıntı olabileceğini düşündügüm icin zamanında önlemini almıştım. Sınav kağıdımda bir değişiklik yapıp başka bir kağıt gönderebileceğinden bile şüpheleniyorum maalesef, ego insanlara neler yaptırıyor sizlerde hak verirsiniz. Dava seyrini kontrol edebileceğim bilgilendirmeyi bana yapabilirseniz çok çok memnun olurum.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.
Cevap: Sınav kağıdının yeniden okunması ve dava süreci.
Sorum guncel, yardimci olabilecek varsa cok memnun olurum.
Iyi aksamlar dilerim.