-
Kredi kartı borcu
Selamlar,
ben denizbank kredi kartı borcumdan dolayı bankadan icra yazısı geldi iflas ettigim için herhangi bir ödemede yapamıyorum. eve hukuk bürosundan bankanın avukatları geldi evden bir tek eşya haciz yapılmadı yanlız 2 ay süre verildi ve toplam borcum 4 taksite bölündü, tutanak tutuldu ve ben imzaladım. şimdi iş arıyorum bulursam da her taksit 4500 tl. olan taksitleri nasıl ödeyecegim. ödeme yapamazsam veya 4500 tl degilde daha düşük ödeme yaparsam bir şey olurmu, eve gelenler taksitlerimi ödemezsem ceza evine girecegimi söyleyip gittiler. baştan söyleselerdi o belgeyi imzalamazdım. bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
saygılarımlar
-
Cevap: kredi kartı borcu
Umarım imzaladığınız belge taahhüt değildir.Böyle belgelerin ödeme gücü yoksa asla imzalanmaması gerektiği her yerde söyleniyor.Yoksa dedikleri taahhüdü ihlalden tazyik hapsi söz konusu olacak.Herkesin, hele bankalarla, devletle ve özel kurularla çalışan tüzel ve gerçek kişilerin mutlaka ucundan kıyısından hukuk bilmesi gerekiyor.En azından bu kadarını.Keşke daha önce internette 5 dklık basit bir arama yaparak bile öğreneceğiniz bu durumu atlamasaydınız.Tazyik hapsinden sonra borcun devam ettiğinide(gene yanlış bir bilgi var, hapse girdim borç ortadan kalktı gibi) üzülerek hatırlatmak zorundayım.Parayı bir şekilde bulup buluşturmaya bakın kolay gelsin.