Mahkemeyi Kazandım... Dosya hala temyizde????
X bir firmadan 2009 yılında sigortamı habersiz bir şekilde 15 günlük ödediği için ayrıldım.Tazminat davası açtım ve mahkemeyi 28.07.2011 yılında kazandım.
12.09.2011 tarihinde dosyam temyize gitti. Tam 20 ay oldu internet ten takip ediyorum dosya arşivde henüz sonuçlanmamıştır cevabı yazıyor. bu normal mi???
Bide geçen bu 2 senelik temyiz süresince ortalama faiz miktarını nasıl hesaplarım...TEŞEKKÜRLER.....
Cevap: Mahkemeyi Kazandım... Dosya hala temyizde????
Avukatınız var mı?
Karşı tarafın avukatı var mı?
İş mahkemesinde mi dava açtınız? ne tür bir faiz talep etmiştiniz dava dilekçenizde?
BakirkÖy 7. İŞ mahkemesİnde dava aÇtim.
Ne tÜr bİr faİz talep ettİĞİmİzİ bİlmİyorum.
Ama ÖĞrenİrİm.
- - - Updated - - -
Evet 2 tarafında Avukatı var.
İş mahkemelerinin kararlarının temyizi icrayı durdurmuyor kararı icraya koydunuz da parayı yatırdılar çekemiyor musunuz?
Avukatım şirkete gitti ve mallarına haciz koydu bu seferde bu mallar benim değil başkasının adına bir şirket kurmuş bu mallar ona ait demiş.Şu anda istihkak mahkemesi sürüyor.Üzerine arabalar ve şu anda benim dava açtığım şirket adına ait mülk var. Yani dükkan şirket ismi üzerine...Bu yüzden içim biraz rahat. Benim anladığım kadarıyla istihkak mahkemesinin bitmesini bekleyeceğim değilmi?Yani dosya temyizden gelse bile bunu beklemekmi gerekiyor.Birde dosya bu kadar kalması normalmi?
Kararda faizden bahsedilmiş mi?
evet bahsedilmiş ama ne tür bi faizden bahsedilmiş bilmiyorum...
Avukatım şirkete gitti ve mallarına haciz koydu bu seferde bu mallar benim değil başkasının adına bir şirket kurmuş bu mallar ona ait demiş.Şu anda istihkak mahkemesi sürüyor.Üzerine arabalar ve şu anda benim dava açtığım şirket adına ait mülk var. Yani dükkan şirket ismi üzerine...Bu yüzden içim biraz rahat. Benim anladığım kadarıyla istihkak mahkemesinin bitmesini bekleyeceğim değilmi?Yani dosya temyizden gelse bile bunu beklemekmi gerekiyor.Birde dosya bu kadar kalması normalmi?