-
Sahte Diploma
Benim çalıştığım işyerinde bir abimiz var dı lise diploması alabildiklerini söylemişti öyle aklımda kaldı ve birgün mahallemizde her zaman takıldıgımız bir kahvede işletmesini yapan arkadaşımız vardı abi diploma alıp satıyordum artık alamıyorum adama ulaşamıyorum dedı bende bızım bı abı var o alabılıyormuş dedım onunla tanıştırdım. 1 2 tane aldılar tanıştırdım diye banada 50 100tl para vermıslerdı. sonra bunlar 5 ay once bır adamdan para almışlar diplomayı getirtememişler adamda parasını istemiş 750tl parası varmış bunlarda adama 350 vermısler cuma gunude kalanını verıceklermıs adam gıtmış polıse şikayet etmiş bunları şimdi bizim kahveci çocugu arıyorlarmış bunun sonucu ne olur bu çocuk bizi bu tanıştırdı bunada 50 100tl para verdik derse sonuç ne olur daha önce hiçbir suçum yok cezam yok tanıştırmaz olaydım.. şimdiden çok teşekkür ederim
- - - Updated - - -
Aldığım 100tl paralarınıda geri verdim.
-
Cevap: Sahte Diploma
Umarım hakkınızda ADALET yerini bulur..
-
İdam cezası kaldırıldığı ağırlaştırılmış müebbet cezası çıkabilir, ama ihtimal bu, belki beraat de çıkar.
-
Yaren hanım bu yorumu dalga olsun diye mi yazdınız ??? siz milletle kafamı buluyorsunuz ???