Başkasının adına olan kimlik kullandım
merabalar değerli site yöneticileri ve üyeleri
benim sorunum 2010 yılında kimliğim yırtıktı abimin kimliğini yanıma alıp şehir dışına çıktım ve tesadüf abimin aranması varmış beni gece otelde aldılar tabi herşeyi polislere anlattım.kimlik kriminale gitti kimlik sahte değil ve sadece otelde kalmak için kullandım buna rağmen 1.asliye ceza mahkemesinden dava açıldı 2010 yılından bu yana 16 duruşma olmuş ve ben hiçbirine gitmedim farklı şehirde olduğum için.istediğim mahkemeye girmek için nereye başvurmam lazım ve en korktuğum şey bana hapis cezası çıkarmı bu benim ilk suçumdu.yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkürlerimi sunarım...
Cevap: Başkasının adına olan kimlik kullandım
muhtemelen hic mahkemeye gitmedigin icin hakkında yakalama kararı cıkmıstır ancak bu karar muhtemelen sadece ifadenin alınması içindir. ifadeni verdikten sonra serbest bırakılırsın , ilk sucun oldugu icin ve gerekli incelemede kimligin durumu ortaya cıkacagından cezanda indirim yahut hukuk geri bırakılabilir. dosyanın bir avukat tarafından incelendikten sonra bulundugun sehirde yahut hakkında dava acılan mahkemeye giderek avukat nezaretinde ifadeni vermeni tavsiye ederim, oncelikle bir avukata danısmalasın, ifade sırasında cmk dan avukat isteme hakkın var, ancak bu mahkeme sırasında olacagından oncesinde yardım alman gerekir.
Cevap: Başkasının adına olan kimlik kullandım
Anladım.çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
- - - Updated - - -
Anladım.çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için