İyi Forumlar sayin forum üyüleri olay 26.04.2013 tarihinde oluyor (Ben bir kiz arkadaşimlan otelde kalmak ıstıyorum ve o akşam otelde kalıyoruz benım yaşim 16. onunkide 17 o akşam otelde kalıyor ve aramizda hiç bir cinsel ilişki olmuyor otelden cıktıktan sonra otelde kayit yaptirirken verdigim kendi numaramdan otel sahibi beni ariyor ve bana ne yaptin 6 araba polis geldi dedi adamin yanina gittigimde konuyu tam ogrendıgımde yani o gece otelde kaldigimizdan birinin haberi varmiş internet üzerinden kizi alikoyuyorlar otelde diye bir ihbarda bulunmuş ve otelden cıktıktan sonra otele polis geliyor ve otel sahibi burada oyle birileri kalmadi diyorlar otel ariyorlar sahibinin yazili dilekcesini aliyorlar sonrada otelde kaldigimizi blen kişi yani internet üzerinden şikayet eden kişi kizin ismini belirtmiş kizi buluyorlar yani annesinin numarasini ariyorlar kizin ifadesini istiyorlar otel sahibi burada kalmadilar dediler . benim size sorum şu yani kisaci benim yaşim 16 kizin yaşi 17 o aksam otelde kaldik aramizda hiç birşey olmadi kiz kendi rizasiylan kaldi ve şikayet eden kişide zorla alıkoyma demiş kiz yarin ifaede vermeye gittiginde oyle birşey yok derseler olayi araştirirlarmi kiz evet oyle birşey ver ben o şahsi seviyorum otelde kaldik derse aramizda hiç birşey geçmedi ama derse benim ifademe başvurulurmu yada kiz evet kaldik derse ama zorlan degil denilirse bu alıkoyma diye geçermi . ? ogrenmek istedigim sizlerden bu sayin forum üyeleri cevabinizi bekliyorum yardimizin için şimdiden sağolun