Merhaba;
Bir yakınım (eşim)karısı,eşi,hanımının dırdırından rahatsız bununla ilgili hukuki ne yapılabilir ?
Printable View
Merhaba;
Bir yakınım (eşim)karısı,eşi,hanımının dırdırından rahatsız bununla ilgili hukuki ne yapılabilir ?
İgnor etsin benim gibi, bi süre sonra ninni gibi geliyo "karşımda esneyip durma" deyip kesiyorlar dırdırı :)
Dırdıra hukuk bile dayanmaz.
Etmeyin hocam boşanma sebepleri kadar basit olmamalı ..En azından bilinç altımıza bunları kodlamayalım başka yolu vardır...Daha iyi bir çözüm bulunabilir.
- - - Updated - - -
Sn.Oğuz ,çok iyi fikir.Mutlaka denenmeli.
Bazı kelime öbeklerinin zihin altı mesajları konusunda ciddi endişelerim var. Örneğin 'karı gibi mızmızlama' 'karı dırdırı'...
Kadın, kanımca kendi itibarını herkesten önce kendi korumalı ve kollamalı.
Bu tarz tanımlamaları itici bulduğumu ifadeden sonra;
Sular bulanır ve sonrasında durulur.
Yaşamı yaşanılası kılan budur.
Karşılıklı atışmalar,çekişmeler dozajında oldukça birlikte yaşamı kolaylaştıran ve çekici kılan unsurlardır.
İnsan hep keser gibi olmayacak, kendine yontan ve hep rende gibi de olmayacak, daima veren...
Bıçkı misali olmalı insan; bir alan bir veren...
Katılıyorum... İgnor etsin demiştim benim gibi yani karşılık vermemek içini boşaltıp rahatlamasını beklemek bir süre sonra mutlaka dejarz oluyorlar kendilerini daha iyi hissediyorlar. Ev hanımları özellikle dört duvar altında zaman geçirmekten ev işleri, çocuk vs. bunalıyorlar dırdır da etmeseler dert sahibi olurlar.