E-mail Şifresi İfade Verme
Merhaba; Benim bir arkadaşım vardı bu arkadaşımın mailleri biri ya da birileri tarafından çalınmış. sonra bu arkadaş bana geldi ve maillerini birinin çaldığını ve kendisinin vakti olmadığı için mailleri benim kurtarmamı (microsofta mail falan atma işte) istedi. Bende çeşitli yöntemlerle ve sosyal mühendislikle bir şekilde mailleri geri aldım ve ona teslim ettim.
Ancak biz onunla bir anlaşma yaptık ve maillerimi kurtarmanın karşılığı şu dedi yoksa ben maillerini kurtarmayacaktım. Ancak söz verdiği karşılığı vermedi. Beni telefonlarından engelledi. Tabi ben bunu defalarca aradım. Şimdi bu kız beni savcılığa vermiş. mailleri bende diye ama bu arda ben ona mailleri tekrar geri verdim. Ancak bir türlü şifreleri almıyor. Her gece mesaj atıyor şifrelerimi ver diye. Kardeşine kadar verdim almıyor. Emniyetten aradılar ifade verecksin diye nasıl bir ifade vermeliyim?
Cevap: E-mail Şifresi İfade Verme
Savcılığa gidecek kadar baskı yaptığınız ortada. Burda yazdıklarını söyleyebilirsin.
Cevap: E-mail Şifresi İfade Verme
Alıntı:
haylahop rumuzlu üyeden alıntı
Savcılığa gidecek kadar baskı yaptığınız ortada. Burda yazdıklarını söyleyebilirsin.
Hocam peki ceza alır mıyım? O haklı olabilir ama bende kendi açımdan haklıyım. Madem karşılığını vermeyecektin neden söz verdin?
Ayrıca savcılığa gitmeden iyiliklede olsa şifrelerini verdim. Dilekçesine hep kendi haklı olduğu kısımları yazmış benim haklılığımı anlaşmamızı hiç katmamış.
Daha önce sabıkam yok. Sicilimde hiç bir problem yok hakkımda HAGB kararı verilir mi?