mmmmmmmmmmmmmmm.
Printable View
mmmmmmmmmmmmmmm.
Ndımcı olamıyor. Lütlklklşlkj
Arkadaşım öncelikle hafta içi sabah yazdığın mesaja 2 saat bile geçmeden cevap verilmeyişine sitem etmen enteresan.Yüzlerce kişi cevap vermek için beklemiyor kimseyi burada.Böyle yazıların hem forum kurallarıyla hem akıl ve mantıkla pek bağdaştığı söylenamez.Genede cevap vermek gerekirse; Bu tarz bir savunma ile bir şey elde edilebileceğini düşünmek pek mantıklı değil(ben bilgisayarın başından her şeyim açık bir şekilde tam kalktıydım biri gelmiş hemen oturup sağa sola küfür yazmış).Daha önce buna benzer durumlarda bu savunmaları burada da yazanlar oldu ama sonuç aldığını yazan göremedik.Genelde(senin durumunu bilemeyiz) sağa sola küfür eden arkadaşlar, mahkemeyi savcılığı duyunca klasikleşmiş bu ifadede ısrar ediyor.Senin ki öyle olmuştur olmamıştır bilemeyiz.Bence herkesten özür dileyip konuyu kapatman en mantıklısı.Kimsede özür dilediğin halde sanmıyorum ki gidip mahkeme mahkeme uğraşsın.Geçmiş olsun.
Hesabınız nasıl bitti, KYK da internete kontörle mi giriyorsunuz. Hesabınız bitti ise sistem kendisini kapatmış olmalı,
2 dakikalığına nereye gittiniz, vestiyerde asılı kabanınızdan para almaya mı ? ATM para çekmeye mi ? Yurttaki odanızdan para almaya mı? Arkadaşınızdan borç istemeye mi ?
Hiç bir hakim anlattığınız bu hikayeye inanmaz, Bill87 nin dediği gibi, eğer siz masumsanız (ki öyle olduğunuzu yazmışsınız) ilgili sitelere özür yazısı yazıp kapatmışsınız konuyu.
Bu tarz bir savunma neden mantıklı değil onu anlamadım? Benzer bir bela benim de başımda, benim mailim msnim face im açık şekildeyken evime gelen arkadaşlarım, kuzenlerim bilgisayarda işlerini hallederlerdi, ve benden mail gitmiş bir gazeteci bozuntusuna! 1.5 ay sonra evlenicem bu saçma mahkemeyle uğraşıyorum! Olay böyle ben atmadım maili ne dicem başka? Ne yani hakim buna inanmayacak diye işlemediğimiz suçu kabullenelim mi? İnansın kardeşim doğru söylüyoruz kanıtlayamıyoruz!
Eminim benim atmadığım gibi konuyu açan kişi de atmamılştır, doğru söylüyordur, ne dicek başka, ne diyebilir! Yapmadım dicek tabi yapmadıysa!
ben de kendisini siteden atmadım zaten