DaniŞtaya temyİze gİden dosyanin takİbİ nerden yapilir uyapta yok
İyi günler değerli arkadaşlar 2012 de Bursa 2.idare mahkemesine açmış olduğum idari dava red çıkınca ...Danıştaya temyize gittim.3 avukat değiştirdikten sonra artık dosyayı kendim takip ediyorum.. uyapta ve edevlet sorgulamalarında ..dosya.hala Bursa 2.idare mahkemesinde gözüküyor temyize başvuralı 1 ay oldu .Danıştayın sitesinden dosya takip edilemiyormu .DANIŞTAYA TEMYİZE GİDEN DOSYANIN TAKİBİ NERDEN YAPILIR UYAPTA YOK...dosyamın takibini nasıl yapacağım..değerli üstadlar.
Cevap: DaniŞtaya temyİze gİden dosyanin takİbİ nerden yapilir uyapta yok.
http://vatandas.uyap.gov.tr/danistay...yap?param=user Adresinden danıştay dosya sorgulaması yapabilirsiniz.
Alıntı:
sades76 rumuzlu üyeden alıntı
İyi günler değerli arkadaşlar 2012 de Bursa 2.idare mahkemesine açmış olduğum idari dava red çıkınca ...Danıştaya temyize gittim.3 avukat değiştirdikten sonra artık dosyayı kendim takip ediyorum.. uyapta ve edevlet sorgulamalarında ..dosya.hala Bursa 2.idare mahkemesinde gözüküyor temyize başvuralı 1 ay oldu .Danıştayın sitesinden dosya takip edilemiyormu .DANIŞTAYA TEMYİZE GİDEN DOSYANIN TAKİBİ NERDEN YAPILIR UYAPTA YOK...dosyamın takibini nasıl yapacağım..değerli üstadlar.
Dosyanız henüz İdare mahkemesindedir. Temyiz dilekçenizi davalı idareye gönderip varsa cevaplarını bekleyecekler. Cevap verirlerse, onların cevabını size cevaba cevap için gönderecekler. Tüm bu aşamalar bittikten sonra ancak dosyanız Danıştay'a gönderilir.
danıştayda dosya Esastan Havale İçin Beklemede diyor ne demek istiyor
dosya halen gönderilmemiş