Sadece anlayanlar bakabilirmi
Kirayı 1 ay ödeyemediğim gerekçesiyle zam yaparak ödememi isteyen mal sahibine ödeyemeyip yarın çıkacağımızı söyledim bir gün sonra geldiğimde bana hakaret ederek dükkanı kilitlemişti içeride motorsikletim ve bazı çalışma mallarımvar. bende cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulundum bugün elime bir kağıt geldi kovuşturmaya dair yer olmadığına şimdi ben ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: Sadece anlayanlar bakabilirmi
İyİ bİr baŞlik.anlamadiĞim halde baktiĞim,bakip ta yorum yazdiĞim İÇİn affedersİnİz.merak İŞte!
Bu forumda kullanılan başlıklar konu içeriğini özetler olmalıdır.Sizinki bu özelliği ihlal etmekle beraber birde ''sadece anlayan baksın'' gibi ilginç bir başlık içeriyor.Böyle serbest forumlarda isteyen istediği sayfaya bakabileceği gibi gene isteyen istediği yere yorum veya bilgisini yazabilir.Yanlış veya eksik bilse veya konudan anlamasa dahi.Kendinize özel konuya hakim kişilerden profesyonel yardım almak istenirse ücreti mukabilinde hukuk büroları herkese açıktır.Onun dışında burada isteyen istediği şeyi yazabilir ve istediği sayfayı gezebilir.
Alıntı:
Bill187 rumuzlu üyeden alıntı
Bu forumda kullanılan başlıklar konu içeriğini özetler olmalıdır.Sizinki bu özelliği ihlal etmekle beraber birde ''sadece anlayan baksın'' gibi ilginç bir başlık içeriyor.Böyle serbest forumlarda isteyen istediği sayfaya bakabileceği gibi gene isteyen istediği yere yorum veya bilgisini yazabilir.Yanlış veya eksik bilse veya konudan anlamasa dahi.Kendinize özel konuya hakim kişilerden profesyonel yardım almak istenirse ücreti mukabilinde hukuk büroları herkese açıktır.Onun dışında burada isteyen istediği şeyi yazabilir ve istediği sayfayı gezebilir.
Sanırım herkes yanlış anladı yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim dediğiniz gibi konuyu yaklaşık 2 ay önce açtım fakat 200den fazla kişi bakmasına rağmen konuyu cevaplayan olmadı bende eğer böyle bir başlık yazarsam ilgi çeker yardımcı olunur diye yazdım
Alıntı:
anl001 rumuzlu üyeden alıntı
Kirayı 1 ay ödeyemediğim gerekçesiyle zam yaparak ödememi isteyen mal sahibine ödeyemeyip yarın çıkacağımızı söyledim bir gün sonra geldiğimde bana hakaret ederek dükkanı kilitlemişti içeride motorsikletim ve bazı çalışma mallarımvar. bende cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulundum bugün elime bir kağıt geldi kovuşturmaya dair yer olmadığına şimdi ben ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim
Ağır ceza mahkemesine itiraz edebilirsiniz.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Ağır ceza mahkemesine itiraz edebilirsiniz.
Bazı kişiler ne olursa olsun mal sahibi dükkanı kilitleyip mallarını rehin alamaz gibi şeyler söylüyor bu durumda benim davayı kazanma durumum yüzde kaç? Bende Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdum
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Yüzde elli...
:DD ya kazanırsınız ya kaybedersiniz demek mi bu Engin bey
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
:DD ya kazanırsınız ya kaybedersiniz demek mi bu Engin bey
Bence ya kaybedersiniz ya kazanırsınız demek. Ben Sayın Oğuz'dan daha bedbinim.
Bence adam müebbet hapis yatar. Anladığım kadarıyla yazdım zaten.