Kesinleşmiş cezalar, işime etkisi
sayın büyüklerim saygı deger abilerim ıyı gunler bır kac davam var ve bunları sızınle paylasmak ıstedım ve sonucunda ne gıbı bır cezalar alabılırım
1-2008 yılınde mala zarar vermeden dolayı 4 ay hapıs cezası sonucunda 1 yıl denetımlı selbestlık paraya cevırdı (cevırdıgı para gelmedı ode dıye yanı odemedım) hakım sabıka ıslendı adlı sıcıl kaydım var
2-2010 yılında trafık kazası gecırdım ondan cezam trafık guvenlıgı tehlıkeye sokmak ve suc ustlenme olarak bırbucuk ay alkolden bır bucuk ay suc ustlenmeden 3 ay eskıdende sabıka 4 ay oldugundan 7 ay hapıs cezası verdı
3-2010 yılında alkolden polıslere yakalandık gorevlı memura mukavemet ve trafık guvenlıgı tehlıkeye dusurmek sucundan 5 bucuk ay ceza aldık buda para cezası olarak 3bın 5 lıra mahkum oldum
gelelım sorularıma 1 cı davam nasıp olursa 8subat 2013 bıttı 5 yılını doldurdu
1 cı harıc 2 ve 3 cu davalarım yargıtayda
yargıtay sıtesınde baktıgımda hapıs cezası veren sulh ceza mahkemsınde Durum İlgili Yargıtay Dairesinde aldı dıyor tahmınızce ne zaman gelır bunlara gore cezalarım ne olur resmı bır kurulusta ozel guvenlık gorevlısıyım ısıme engelmıdır denetımlı selbestlıkten yararlanabılırmıyım
tesekkur ederım kolay gelsın