Açıkta kaldığım maaş kesintilerini vermiyorlar
Öncelikler herkese merhaba
polis memuru olarak bi olaydan dolayı 5 ay acıkta kaldım.Maaşımın 3/1 ini alamadım.Göreve döndügüm zaman maaşımın geri kalan kısmının yatıralacagı söylenmisti.Fakat ben adli olarak hagb cezası yedim gecirdigim olaydan.Sonra bana kendi bütce subem açıkta kaldıgım zaman maasımın 3/1 ini toplu olarak alamıycagımı nedenini sordugum mahkeme sonucu herhang bir ceza yedigim zaman maaşlarını ödenmedigini söledi.Bu durumda ben ne yapabirim idari olarak nereye basvurabilirim yenide evlendigimi icin cok sıkıntıya girdim.Bu durumda hakkımı nasıl arabilirim.Simdiden tesekkürler.
Cevap: Açıkta kaldığım maaş kesintilerini vermiyorlar
ayrıca bu karar maliye bakanlıgının kararıymıs buna karsı hakkımı nasıl savunabilirim.Bir netice elde edebilirmiyim.
Cevap: Açıkta kaldığım maaş kesintilerini vermiyorlar
Alıntı:
demir_bey rumuzlu üyeden alıntı
ayrıca bu karar maliye bakanlıgının kararıymıs buna karsı hakkımı nasıl savunabilirim.Bir netice elde edebilirmiyim.
Verdiğim linkte sanıyorum sorunuzun cevabını veren bir mahkeme kararı var.
- - - Updated - - -
http://www.msb.gov.tr/ayim/Ayim_karar_detay.asp?IDNO=5256&ctg=000002000003000 035
Kararı okuduğumda şunu anlıyorum; HAGB kararı sonunda ( 3 veya 5 yıl bittiğinde) ancak bu hakları talep edebilirsiniz diyor. Geçmiş olsun.
Bence görevinize son verilmediğine şükredin.