Yüz Kızartıcı Suçdan 9 Yıl Aldım
Selam Avukatlar ve saygı değer hukuki.net ailesi...
Öncelikle. bu olayı bişey Dokunmadan bana dava açıldı..
cocuk erkek cocuğu biliyorum yüz kızartıcı ama işte yardımcı olursanız sevinirim...
Son mahkemede hakim 9 yıl alacağımı söylemiş ama daha belli değil galiba Ankara'da başsavcılığa mı ne gitcekmiiş sonuç sizce nolur cocuğa dokunulmamış sadece prikolojik sorunu var [bu olaylardan öncedende vardı] Lütfen Yardımcı Olurmusunuz :(
Cevap: Yüz Kızartıcı Suçdan 9 Yıl Aldım Yardımcı olrumusunuz ?
ne sorduğunuzu anlamadım anlattığınız kadarı ile burdan birşey söylenemez öncedende var ise bu tip suçlarınız cezanızı etkiler,ayrıca bu durum dava dosyanıza da bağlı artık hakim takdirinde üst sınırdan ceza vermesi yüksek olasılık bunu sizde tahmin edersiniz
Alıntı:
camper19 rumuzlu üyeden alıntı
cocuk erkek cocuğu biliyorum yüz kızartıcı ama işte yardımcı olursanız sevinirim...
Son mahkemede hakim 9 yıl alacağımı söylemiş ama daha belli değil galiba Ankara'da başsavcılığa mı ne gitcekmiiş sonuç sizce nolur cocuğa dokunulmamış sadece prikolojik sorunu var [bu olaylardan öncedende vardı] Lütfen Yardımcı Olurmusunuz :(
Hakim olsam müebbet veririm..hemde her suç için ayrı ayrı..Burda yönetici olsam sizi silerdim..Başka da offffff offff.
Yazdıklarından hiç bir şey anlaşılmıyor.Zaten doğru düzgün bir şey de yazmamışsın.Tüm davaya bakan ve her şeyi bilen kişi sana zaten olacağı söylemiş.Burdan yardım görmen pek mümkün değil.Ceza kesinleşirse verilen cezanın 2/3 ünü yatman söz konusu olacak.Buda hakimin dediğine göre 6 sene yapar.Bilgine..
Cevap: Yüz Kızartıcı Suçdan 9 Yıl Aldım
Alıntı:
camper19 rumuzlu üyeden alıntı
Cinsel saldırı, taciz, istismar, hürriyetten alıkoyma, zorlama, şiddet v.s v.s... Bu tarz suç iddialarında profesyonel destek almanızı, avukatınıza her şeyi olduğu gibi anlatmanızı ve özellikle internet vb. ortamlarda konunuzu paylaşmamanızı öneririm.