Sezener rumuzlu üyeden alıntı
Konuyu nereye açacağımı bilemedim, yanlış yere açtıysam özür dilerim ama dünden beri kafamı kurcalayan bir konu var..
Nişanlımın bazı hareketlerinden şüphelenmiştim ve evdeyim dediğinde gerçekten evde mi olduğunu anlamak için birkaç kez evinden aradım gizli no'dan.. Kayınvalidem açıyordu bende kapatıyordum bazen saat geç oluyordu çünkü, amacım kesinlikle telefon sapıklığı, rahatsız etmek değildi evden o çıkarsa rahatlarım diye yapıyordum evet belki çocukça ama farklı şehirlerdeyiz ve uzaklık olunca insan ister istemez herşeyde bir 'acaba' diyor. Tabi bunda biraz kıskanç bir bayan olmanın etkisi büyük ama ona sana inanmıyorum da diyemezdim, kıskançlık kavgalarımız oluyor çünkü, neyse konu bu değil.
Aynı şeyi dün gece de yaptım gene kayınvalidem çıktı kapattım, akabinde nişanlımdan telefonuma çağrı geldi geri aradım bende 'noldu' dedğimde biri bizi arıyor evden ama annem pttye başvurdu, numara tespit edilmiş, ama bize vermiyorlar, eğer devam ederse savcılığa başvurcaz dedi.. Tabi arayanın ben olduğumu çaktırmamak için baya bi rol yaptım telefonda ama, açıklama saçma geldi..
Kayınvalidem ptt emeklisi ordan tanıdığı çokmuş, tamam da savcılık başvurusu olmadan ptt tek başına benim telefonumu tespit edebilir mi? Ne kadar tanıdık olursa olsun bu yasadışı olmuyor mu?
Dediğine göre pttden demişler ki; numara tespit edildi şehir dışından bir numara (ki ben cep telefonundan #31# yapıyordum, hattım avea), istersen hemen savcılığa verelim, kayınvalidem de dediğine göre devam ederse veririz demiş.
Yani ben bu tarz durumlarda savcılığa başvurmak gerekir diye biliyorum ve bu zaman alır diye biliyorum, dediğine göre 1 hafta önce başvurmuş, geçmiş aramalardan tespit ettirmiş, kime anlatsam anladılar, seni deniyorlar diyorlar ama yine de içimide bir 'acaba' var açıkçası, çünkü eğer bunlar doğruysa işin ucunda rezil olmak var hatta nişan bile atılabilir, bana güvenmiyorsun kontrol ediyorsun diye atar bile nişanı.
Acaba bana anlatılan gibi birşey olabilir mi? Yoksa cidden deneniyormuyum??