Avukatım Verdiğim Ücreti Vermedi Diye icra takibi başlatıyor
Arkadaşlar herkese merhaba.Öncelikle şunu söylemek isterimki burda asla genelleme yapmıyorum.Her meslekte olduğu gibi avukatlık mesleğindede işini ahlak kurallarına aykırı yapan avukat arkadaşlar var.Bu her meslekte malesef oluyor.Onun için sözüm meclisden dışarıdır.Aslında hiç bahsetmek bile istemezdim ama ne yapcağımı bilemiyorum.
Ben avukatıma avukatlık ücretimi ödedim.Ama ilk defa avukatlık bir işim olduğu için verdiğim para karşısında hiçbir makbuz vs. almadım.Bu arada davam hala devam ediyor.
Avukatım beni icraya verdiğini söyledi.Ben bu parayı verdiğimi nasıl ispatlarım?Bu durumda ne yapmam gerekir?Lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum.
Bir arkadaşım baroya şikayet edersen davalarını incelemeye alırlar ve diğer davalardada makbuz kesilmediğini tespit ederlerse sen haklı çıkarsın dediler.Bu doğrumudur?Nasıl bir şikayette bulunmam gerekir?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Cevap: Avukatım Verdiğim Ücreti Vermedi Diye icra takibi başlatıyor
Baroya şikayet yolu mevcut. Burası avukat şikayet forumu olmamakla birlikte, bir avukatın aldığı parayı inkar etmesi için pek bir neden göremiyorum. Acaba ortaya birden fazla dava çıkması nedeniyle böyle bir ihtilaf doğmuş olabilir mi? Davalarınızı ve türlerini ve ne kadar ödediğinizi söylerseniz bir fikrimiz olabilir.
Cevap: Avukatım Verdiğim Ücreti Vermedi Diye icra takibi başlatıyor
Alıntı:
fruko rumuzlu üyeden alıntı
Bir arkadaşım baroya şikayet edersen davalarını incelemeye alırlar ve diğer davalardada makbuz kesilmediğini tespit ederlerse sen haklı çıkarsın dediler.Bu doğrumudur?Nasıl bir şikayette bulunmam gerekir?
Sayın adminin yorumuna katılmakla birlikte, arkadaşınızın (ne iş yaptığını bilmiyorum) yönlendirmesi hatalıdır. Baroya şikayet dolayısıyla yalnızca ilgili şikayet dosyanız ele alınır.